Důležitá aktualizace programu Registr ovcí, koz verze 1.00

12.2.2007

Tento program umožňuje chovateli přejít z papírové formy vedení registru na elektronickou a to tím způsobem, že jakmile bude mít chovatel srovnaný stav zvířat v ústřední evidenci se svým stájovým registrem, zažádá ČMSCH,a.s. o zaslání datového souboru vvtt32.txt - pro ovce, zvtt32.txt pro kozy (aktuální stav zvířat vedených v ÚE) s přesnou specifikací čísel hospodářství, která vlastní. Tento soubor obsahuje stavy zvířat v ÚE a použije se pro úvodní načtení do programu. Po nahrání úvodních stavů může chovatel přejít na elektronické vedení stájového registru. Papírové registry se však musí ponechat schované pro případné kontroly.

Datové soubory z programu se zasílají na adresu ueovce@cmsch.cz (ovce) uekozy@cmsch.cz (kozy)

Postup instalace:

1) po stažení rozbalte soubor regovci.zip pro stájový registr ovcí (regkoz.zip pro stájový registr koz), který obsahuje instalační soubor "setup.exe" , návod k programu "regovci.doc" ("regkoz.doc)", informace o novinkách verze "novinky_verze.doc" a důležité informace pro majitele starších verzí v souboru "install.doc". Tyto informace si řádně přečtěte před instalací programu!!!!!!

2) spusťte instalaci programu podle pokynů v návodu při případných problémech se obraťte na tento kontakt: Jiří Novotný tel: 257 896 367 e-mail: novotny@cmsch.cz Ke stažení: Program Registr koz verze 1.00

Zdroj: cmsch
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

27.03.
Počasí na den 27.03.
7°C / 17°C

28.03.
Počasí na den 28.03.
6°C / 14°C

29.03.
Počasí na den 29.03.
7°C / 18°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A