Příručka pro provozovatele potravinářských podniků

24.2.2010

MZe – Informační centrum bezpečnosti potravin vydalo pod názvem “Příručka pro provozovatele potravinářských podniků” publikaci (viz příloha), která obsahuje úplná znění základních legislativních předpisů souvisejících s výrobou potravin: nařízení (ES), zákon č. 110/1997 Sb. a vybrané vyhlášky k tomuto zákonu. Vedle vlastních legislativních předpisů publikace obsahuje řadu návodů Evropské komise, které napomáhají výkladu některých předpisů.
 
 
Zdroj: MZe
Publikaci v tištěné podobě si lze objednat u pana Deutsche, e-mail: olaf.deutsch@mze.cz.
 
Zdroj: Agronavigáror,
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

22.04.
Počasí na den 22.04.
0°C / 7°C

23.04.
Počasí na den 23.04.
2°C / 8°C

24.04.
Počasí na den 24.04.
1°C / 7°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A