Registr přípravků na ochranu rostlin

11.1.2013

Registr přípravků na ochranu rostlin byl rozšířen o některé nové funkce a údaje o přípravcích. Stručný popis nových funkcí je k dispozici po kliknutí na nadpis novinky

Přehled nových funkcí v Registru přípravků na ochranu rostlin
Funkce 
Vyhledávání podle skupiny plodinFunkce bude uvedena do provozu v průběhu 1Q t.r. Vyhledávání bude možné ze základního filtru, kde budou vyhledávací parametr s výčtem základní skupiny plodin (dřeviny, obiloviny, aj.).
Množství účinné látky v přípravkuV průběhu 1Q budou k přípravkům přidány informace o množství účinné látky v přípravku. Tyto informace budou dostupné na záložce Základní údaje u názvu účinné látky.
Symboly nebezpečnostiNa záložce Hodnocené údaje jsou nově vidět u tzv. GHS kódů grafické symboly nebezpečnosti (viz. například příprave Stomp Aqua).
Etikety

Vznikla nová poznámka s číslem 6 a hnědým podkladem, která uživatele informuje, že u přípravku je na záložce Dodatečné informace k dispozici ke stažení etiketa přípravku. Pokud je u přípravku pouze jedna etiketa je dostupná ke stažení v seznamu přípravků u názvu přípravku.

Přípravky, které mají přiloženou etiketu lze vyhledávat pomocí nového vyhledávací filtru - k dispozici v části rozšířeného filtru.

Informace k souběžnému obchodu

Vznikla nová záložka v detailu přípravku - Souběžný obchod. Na této záložce je seznam přípravků, které mají vztah k souběžnému obchodu.

U přípravků podle §53 zákona č. 326/2004 Sb. je uveden referenční přípravek.

U samotného referenčního přípravku je vidět seznam přípravků, které jsou odvozeny od tohoto referenčního přípravku.

Zdroj: SRS
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

27.03.
Počasí na den 27.03.
7°C / 17°C

28.03.
Počasí na den 28.03.
6°C / 14°C

29.03.
Počasí na den 29.03.
7°C / 18°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A