Dobrá volba potravin posílá výhru do Dobré

15.11.2016

Praha 14. listopadu 2016 – Tentokrát byla Klasáčkovou cílovou stanicí obec s krásným názvem Dobrá. Novým týdenním výhercem soutěže „Střihněte si naše výhry“ se totiž stala zdejší obyvatelka, paní Ludmila Garnolová. Kuchyňské spotřebiče v hodnotě pěti tisíc korun jí udělaly velkou radost. A nás těší, že má paní Ludmila důvěru ke kvalitním potravinám. Pokud i vy nakupujete výrobky se značkami kvality, neváhejte a soutěžte. I vy se můžete stát šťastným výhercem!

Koupit a sehnat se dá cokoli kromě zdraví. Proto je tak důležitý zdravý jídelníček každého z nás. Trend oblíbenosti kvalitních potravin se v České republice naštěstí šíří, a to i díky značkám kvality, které skutečně pomáhají spotřebitelům získat přehled, co kupují. Preferují čerstvost, vitaminy, biopůvod potravin a také poctivý způsob výroby bez stabilizátorů, dochucovadel a další chemie.|

To vše vám mohou nabídnout osvědčené značky kvality Klasa, Regionální potravina, výrobky s Chráněným označením (ZTS, CHZO, CHOP), BIO Produkty ekologického zemědělství či potraviny s Evropským značením ekologické produkce. Kromě toho, že jejich konzumací „jistíte“ své zdraví, můžete si zasoutěžit, a získat tak pro svou kuchyň elektronické pomocníky v ceně 5 000 korun podle vlastního výběru. Máte také možnost dosáhnout na hlavní výhru! Jako bonus tu pro vás máme i výhry pro nejrychlejší, kterých je celých 70 000. Stačí nalepit loga na kartu s třiceti volnými políčky podle instrukcí na webovém portálu akademiekvality.cz.
Soutěž se mezi spotřebitele šíří opravdu rychle a s ní i povědomí o značkách kvality. Herní karty přicházejí ve velkém každý den. Výhra možná čeká i na ty vaše.


Hlavní výhry jsou opravdu lákavé:
 5x jízdní kolo Author s brašnou nebo košem na nákup kvalitních potravin
 2x kuchyňský robot Eta v hodnotě 10 000 Kč
 2x poukaz na nákup elektrospotřebičů dle vlastního výběru za 10 000 Kč
 1x poukaz na prodloužený rodinný víkendový pobyt na farmě rodiny Němcovy

Šanci soutěžit a vyhrát máte až do 1. ledna 2017.

 

Vladimíra Nováková
tisková mluvčí SZIF


Zdroj: SZIF
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

27.03.
Počasí na den 27.03.
7°C / 17°C

28.03.
Počasí na den 28.03.
6°C / 14°C

29.03.
Počasí na den 29.03.
7°C / 18°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A