Myslivecká konference

24.3.2017

Program letošní myslivecké konference naváže na loňskou přednášku Pavla Scherera, která bude opět zaměřena na srnčí zvěř, konkrétně na téma Odhad věku živé a ulovené srnčí zvěře. Příspěvek Libora Dostála, pracovníka Lesů ČR, s.p., shrne třicetileté zkušenosti s přezimovacími objekty pro jelení zvěř v Jizerských horách. Aktuální informace týkající se Legislativních trendů v myslivosti, Invazních druhů zvěře, 50 let sokolnictví u nás či mezi myslivci často diskutovaná Směrnice evropské unie o zbraních přednese Bohumil Straka. Vzpomínku na osobnost spjatou s naším krajem, na prof. Javůrka zavzpomíná Roman Provazník. Z dalších témat, která se každoročně opakují, jsou aktuální informace z myslivecké statistiky a z mysliveckých dotací.

Konference nabídne řadu užitečných informací, odborných poznatků a praktických zkušeností, které mohou být využity při řádném mysliveckém hospodaření v honitbách na území Libereckého kraje.

Program je již tradičně zaměřen na témata zvolená zástupci mysliveckých sdružení. Bude tak dán prostor k jejich prodiskutování, což je v širokém zájmu myslivecké veřejnosti. K této konferenci bude vydán sborník.

Zdroj: Liberecký kraj
Autor: Vladimíra Pachlová

Soubory ke stažení

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

18.04.
Počasí na den 18.04.
1°C / 9°C

19.04.
Počasí na den 19.04.
2°C / 9°C

20.04.
Počasí na den 20.04.
2°C / 8°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A