SZIF spustil kariérní stránky

26.11.2018

Zemědělská veřejnost zná SZIF velmi dobře. Jsme platební agentura, která zemědělcům, potravinářům a lesníkům poskytuje dotace. Ale nejen to. Jsme také zaměstnavatel s pestrou škálou pracovních pozic, který se o zaměstnance dobře stará a který se snaží, aby si u nás každý našel to „své“.

V našich řadách pracuje přes 1 300 zaměstnanců. Uplatnění v SZIF najdou uchazeči z mnoha oborů – zemědělství, ekonomie, právo, statistika, ale také humanitní a technické obory. K nám chodí lidé proto, že je u nás práce baví. Přijdou a neodchází. Pokud by si někdo myslel, že se jedná o populistické heslo, vyvedeme ho z omylu. Průměrná doba našich zaměstnanců strávená v platební agentuře je přes 12 let. Což je dlouhá doba a určitě sen většiny personalistů. O tom, že se u nás zaměstnancům líbí, svědčí i výsledek anonymní ankety napříč celým Fondem: Naši lidé vnímají SZIF jako přátelský, otevřený, stabilní a užitečný. Jako místo, kde dostanou šanci studenti po škole, ale i ti s bohatými zkušenostmi.

Pro ty, kteří by měli zájem u nás pracovat a něco se o nás dozvědět, jsme spustili nové kariérní stránky www.pojdpomahatzemedelstvi.cz. Jedná se o web určený pro všechny, kteří se rozhlíží po nové práci, nebo hledají uplatnění po škole. Prezentujeme zde uchazečům volná pracovní místa, představujeme naši společnost i samotný tým personalistů, a to netradičním způsobem.

Práci nabízíme nejenom v centru Prahy, ale i na našich 7 regionálních odborech a v 65 okresních městech po celé České republice. Vzhledem k působnosti našeho úřadu je tedy velmi reálné, že budete pracovat v blízkosti svého bydliště. Vážíme si každé znalosti. Státní správa – to už dávno nejsou klotové rukávy. Snažíme se být moderní a jít s dobou, a to pochopitelně i ve vztahu k zaměstnancům. Nabízíme přátelský kolektiv, příjemné pracovní prostředí, kariérní postup, širokou možnost vzdělávání a seberozvoje i atraktivní benefity.

Pokud by Vás zajímalo, kdo tvoří náš kolektiv, pak 87 procent zaměstnanců SZIF jsou vysokoškoláci, 7 procent má vyšší odborné vzdělání a 6 procent středoškolské. Naše nejpočetnější věková skupina, to jsou zaměstnanci mezi 36 až 45 lety, kteří tvoří 32 procent. Ženy jsou v převaze (dvě třetiny), ale na řídících pozicích je poměr vyrovnaný. Většina zaměstnanců působí na regionálních odborech a okresních pracovištích (67 procent), na centrále v Praze pracuje 33 procent.

Pojďte pomáhat českému zemědělství spolu s námi.

Autor: Redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

18.04.
Počasí na den 18.04.
1°C / 9°C

19.04.
Počasí na den 19.04.
2°C / 9°C

20.04.
Počasí na den 20.04.
2°C / 8°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A