Publikace Máme rádi brambory
31.1.2013
Publikace hodnotí význam brambor pro výživu člověka s uvedením ověřených receptů z brambor, informuje o správných postupech v hospodářské praxi a o úspěšných projektech Programu rozvoje venkova. Tuto publikace vydalo Ministerstvo zemědělství
Publikace nabízí ucelenou informaci o tom, jaké významné látky pro lidské zdraví brambory obsahují a jak se orientovat v nabídce jednotlivých druhů. Inspirací by mohlo být, jaké chuťově zajímavé kulinářské výtvory lze připravit z na pohled obyčejných bramborových hlíz. V textu také naleznete odkazy na pěstitele (případně zpracovatele) brambor, kteří čerpali dotace z Programu rozvoje venkova a takto získané finanční prostředky úspěšně využili na rozvoj svého podnikání.
Publikace "máme rádi brambory" (PDF, 8 MB)
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem