Udílení certifikátů KRKONOŠE originální produkt

27.5.2013

Certifikovat lze např. potraviny, zemědělské produkty, řemeslné výrobky, umělecká díla, nebo přírodní produkty bez ohledu na to, zda se jedná o řemeslníka, firmu, nebo výrobce, který má řemeslo jen jako koníček. Rozhodující je původ výrobku, kvalita, šetrnost k přírodě a vazba na region.

 
V případě, že máte zájem podat žádost o udělení značky, neváhejte mě kontaktovat! Zodpovím Vám všechny Vaše dotazy, vysvětlím Vám výhody používání regionální značky, pomůžu Vám s vyplněním Žádosti o udělaní značky a řeknu Vám, jaké přílohy jsou k žádosti potřeba.
Můžeme se sejít v naší kanceláři v Prostředním Lánově (budova IC Lánov), nebo po domluvě u vás.
Kontakt na mě: Eva Trýznová, tryznova@mas-krkonose.cz, 608 050 063
 
Zde je časový harmonogram:
Uzávěrka příjmu žádostí je 11.6.2013, 12.6.2013 budu předkládat podklady certifikační komisi, která bude mít týden na prostudování žádostí.
19.6.2013 od 16 hodin v zasedací místnosti ve Vrchlabí na Zámku se uskuteční jednání certifikační komise. Jednotliví výrobci budou mít cca 10 minut prostor prezentovat sebe a své výrobky certifikační komisi, případně zodpovědět dotazy komise. Tato prezentace není podmínkou certifikace, ale dodání reprezentativních vzorků výrobků ano (ty budou samozřejmě vráceny výrobci zpět) .
Do 28.6.2013 budou výrobcům předány smlouvy o udělení a užívání značky.
 
Pokud získáte certifikát, budou Vaše výrobky prezentovány dle Vašich požadavků na našich webových stránkách http://www.regionalni-znacky.cz/krkonose/cs/certifikovane-produkty/?r=3 a budou zařazeny do katalogu certifikovaných výrobků, který budeme v letošním roce vydávat. Zároveň se Vám otevírá možnost spolupráce s dalšími regionálními výrobci a možnost prezentace na akcích v regionu i mimo něj.
 
Všechny potřebné dokumenty najdete na našem webu www.regionalni-znacky.cz/krkonose.
Dokumenty potřebné pro podání žádosti najdete na odkazu: http://www.regionalni-znacky.cz/krkonose/cs/pro-vyrobce/default/1/jak-ziskat-znacku
 

Výrobci, kteří mají sídlo na území Libereckého kraje budou mít navíc možnost  podat žádost o podporu v podprogramu 2.5, kterou vyhlásil Liberecký kraj, jedná se opodporu regionálních výrobků, výrobců a tradičních řemesel v rámci Programu resortu hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova. V případě zájmu Vám pomůžeme se zpracováním žádosti. V rámci dotačního titulu lze žádat o 20.000 - 100.000 Kč a získat můžete prostřednictvím dotace až 70% výdajů. 

 
S pozdravem a přáním pěkného dne
Eva Trýznová
Místní akční skupina Krkonoše, o.s.
Kancelář: Prostřední Lánov 39, 543 41 Lánov (budova IC, 1. patro)
608 050 063
 
Zdroj: MAS Krkonoše
Autor: Vladimíra Pachlová

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

28.03.
Počasí na den 28.03.
6°C / 14°C

29.03.
Počasí na den 29.03.
7°C / 18°C

30.03.
Počasí na den 30.03.
8°C / 20°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A