Odborný seminář - Výsledky kontrol zdravotního stavu ulovené volně žijící zvěře a zkušenosti ze systému práce proškolených osob, nové hrozby nákaz u v
26.9.2022
Na odborný seminář si vás dovolují pozvat: Česká technologická platforma pro potraviny, Ministerstvo zemědělství ČR, Státní veterinární správa ČR a Vyšší odborná škola lesnická a Střední lesnická škola Bedřicha Schwarzenberga v Písku.
Termín a místo konání: dne 19. října 2022, v aule VOŠL a SLŠ B. Schwarzenberga v Písku, Lesnická 55
Registrace je možná na adrese vondruskova@foodnet.cz
Program:
9.30 – 10.00 Registrace
10.00 - 10.20 Přivítání účastníků a úvodní slovo - Ing. Miroslav Koberna, CSc. – Česká technologická platforma pro potraviny
10.20  – 10.45 Nákazová situace u volně žijících zvířat ve střední Evropě -  MVDr. Katarína Juhásová, v zastoupení ústředního ředitele SVS ČR
10.45  - 11.05 Monitoring cizorodých látek, zejména radionuklidů a zoonózy ve  vztahu ke zvěřině  MVDr. František Kouba, Ph.D. ředitel, KVS SVS pro  Jihočeský kraj, České Budějovice
11.05 - 11.25 Monitoring parazitárních onemocnění zvěře - prof. MVDr. Alfred Hera, CSc., doc. MVDr. Milan Malena, Ph.D.
11.25 - 11.45 Legislativní novinky, zákon o myslivosti - TBC, Ministerstvo zemědělství ČR
11.45  -12.15 Správná příprava zvěřiny a ryb pro kuchyňské zpracování - Ing.  Eduard Levý, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
12.15 – 12.45 Diskuse 
12.45 Zakončení semináře a společný oběd
Při registraci účastníků semináře  bude vybírán registrační poplatek ve výši 350 Kč. V ceně je zahrnuto  vložné a občerstvení během celého semináře.
Pozvánka ke stažení
Regionální potravina

Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko

Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
29.10.
4°C / 10°C
30.10.
5°C / 13°C
31.10.
2°C / 14°C
 
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A
 
        

