Semináře září - LKSOBĚ

26.9.2022

Hurá zpátky do školy!

Milí regionální výrobci a producenti, je tu září a tak jako se do školy vrátily děti, jsme tu i my zpět s naší Vzdělávací akademií. Na jaře se řada z vás zúčastnila semináře na úvod do problematiky marketingu na sociálních sítích. Nyní přinášíme shrnutí a i pro ty z vás, kteří jste na semináři nebyli, užitečný e-book s odkazy na jednoduchá návodná videa. A až se tím prokoušete, sejdeme se na semináři, kde se posuneme o krok dál! A pokud ještě máte kapacitu na další trhy, tak věnujte pozornost pozvánce od kolegů z Křišťálového údolí.

Základy marketingu na sociálních sítích přehledně a názorně!

Máme pro vás jedinečnou příručku základů pro prezentaci vaší firmy na Facebooku, Instagramu a Pinterestu! Stručně, jasně, s praktickými příklady a DOKONCE s prokliky na návodná VIDEA. Ta vás konkrétním úkolem provedou krok po kroku, takže si jednoduše zkontrolujete, že jste vše udělali správně. Od zabezpečení své FB stránky, propojení s Instagramem, až po založení účtu pro reklamu. Vše přehledně rozděleno do kapitol, s prostorem pro vaše poznámky i check listem na konci každé kapitoly. Už FB založený máte? A jste si jistí, že je vše od začátku správně nastaveno? E-book vám pomůže si vše pro jistotu zkontrolovat.
STÁHNĚTE si tento e-book, prostudujte a nachystejte se na další seminář, ve kterém se posuneme v tématu o krok dál.

Reklamy, kampaně, statistiky...

Business manager, PPC, výkonnostní kampaně, remarketing a například Google Ads. Nejsou to sprostá slova, ale důležité nástroje pro spuštění dobrých reklam na sociálních sítích.

Přemýšlíte, jak spustit své první reklamy na Facebooku? A co takhle reklamy na YouTube? Když k tomu ještě přidáte reklamy na Seznamu, můžete z toho mít pěkný balíček, který vaše podnikání dokáže dostat mezi vaše budoucí zákazníky.

Co si ze semináře odnesete?

  • Zjistíte, jestli má vůbec smysl investovat do reklamy na Facebooku, Instagramu a například Seznamu.
  • Naučíte se, jak si sestavit cíl a základní rozpočet kampaně.
  • Nebudou chybět ani tipy a triky, jak na první PPC reklamu.

Kdy: 18.10. v Lipo.ink Meeting Pointu


15:30 - otevření dveří
16:00 - začátek přednáškových bloků
17:30 - networking
18:00 - ukončení


Lektorkou bude Zuzana Pětníková - Head of Marketing ve společnosti Inago, kterou spoluzaložila v roce 2019. Zároveň je regionální zástupkyní organizace Holky z Marketingu.

Účast na akci je bezplatná, vyžadujeme pouze registraci. Kapacita je omezená. Seminář je pořádán ve spolupráci LKsobě a Lipo.ink.

Zúčastněte se Křišťálového trhu

Křišťálové údolí se na dva dny přenese do prostorů Krajské vědecké knihovny a přinese s sebou i bohatý doprovodný program. Po celou dobu konání se návštěvníci mohou těšit na výrobky ze sklářských dílen a na designové kousky. Nebude chybět ani tvoření pro děti a workshopy zaměřené na zpracování skla nebo kamene.
Atmosféru trhu doplní hudba, pohádka pro děti, příchod obří loutky Skláře, artistické vystoupení a také dobré jídlo a pití. Páteční podvečer navíc nabídne besedu se zajímavými osobnostmi ze světa skla.

Křišťálový trh
Pátek 14. 10. 2022:  16 – 21 h
Sobota 15. 10. 2022: 9 – 16 h

Místo konání: Krajská vědecká knihovna v Liberci.
Pro návštěvníky vstup zdarma.

Podmínky pro trhovce

Poplatek za podnájem je pro stánky s designem 500 Kč, pro stánky s jídlem 1000 Kč. (K tomu se pak připočítávají poplatky za elektřinu nebo za zapůjčení stolku.) V případě že máte vlastní workshop nebo dílničku pro návštěvníky, žádné poplatky platit nemusíte.

V prostorách knihovny budete mít připravený stolek (stolky) na které budete potřebovat jen vlastní ubrus.
Kontaktní info: Dana 724 106 590, Verča 605 214 995

Pro přihlášení na trh využijte FORMULÁŘ


 

 

Zdroj: Liberecký kraj sobě
Autor: Redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

24.04.
Počasí na den 24.04.
1°C / 7°C

25.04.
Počasí na den 25.04.
3°C / 9°C

26.04.
Počasí na den 26.04.
2°C / 13°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A