5. - 7. 4. 2023 - Velikonoční slavnosti v Jablonci nad Nisou

22.2.2023

 


Milí regionální výrobci a producenti,

 

omlouvám se za zmatky, chtěla jsem k vám informaci dostat co nejdříve a takto to dopadlo...takže trh v Jablonci je od středy 5. 4. do pátku 7. 4. Ostatní informace platí, pro ty co nezaregistrovali předchozí mail ještě jednou:
Ve spolupráci se Statutárním městem Jablonec nad Nisou máme pro členy platformy Liberecký kraj sobě k dispozici ZDARMA dvacet stánků na Mírovém náměstí, hlavním dějišti Velikonočních slavností. Zájmem města je představit návštěvníkům pestrou nabídku kvalitních výrobků z dílen regionálních řemeslníků. Pokud tedy máte o účast na trhu zájem, vyplňte obratem přihlášku. Příjem přihlášek bude uzavřen 26. února, v případě naplnění kapacity případně dříve. Rozhodovat bude tedy jak vaše rychlost poslání přihlášky, tak i skladba přihlášených dle sortimentu. Upozorňuji také, že z důvodu umístění stánků na náměstí a účasti zdarma není možné stánek neobsadit v plném rozsahu. V případě velkého zájmu a rychlé koordinace je možné domluvit sdílení stánku.


Velikonoční slavnosti v Jablonci nad Nisou
5. - 7. dubna 2023, 9.00-18.00
Mírové náměstí


Další detaily najdete v níže přiloženém tržním řádu. Na fotografiích jsou vidět tradiční dřevěné stánky s hnědou plátěnou plachtou, které budeme mít k dispozici. Rozměr stánku je 2x2 metry. Stánky budou předem přiděleny a označeny projektem Liberecký kraj sobě. V případě dotazu mě kontaktujte.

 

 

 


 

Zdroj: Liberecký kraj sobě
Autor: Redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

01.05.
Počasí na den 01.05.
12°C / 23°C

02.05.
Počasí na den 02.05.
12°C / 22°C

03.05.
Počasí na den 03.05.
13°C / 20°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A