Balení opracovaných potravin v modifikované atmosféře – očekávání versus reálné možnosti
8.10.2007
Klíčové pro volbu typu obalu je znalost typu mikrologického rizika, z toho odvozené složení MA a složení obalového materiálu, pro každý výrobek tedy specifické parametry. Proto balení v MA není možno aplikovat automaticky bez ověření účinnosti jednotlivých faktorů.
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
14.06.
12°C / 25°C
15.06.
14°C / 28°C
16.06.
14°C / 25°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A