Inspekce přikročila k uzavření dalších dvanácti provozoven
24.6.2015
Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) musela z důvodu nepřijatelné hygienické praxe přistoupit k dočasnému uzavření dvanácti provozoven, jejichž seznam a důvod uzavření naleznete zde
Ve všech uvedených případech, kdy byly zjištěny nepřijatelné hygienické podmínky inspekce přikročila ke kompletnímu či částečnému zákazu užívání prostor do doby sjednání nápravy a naplnění nařízených opatření. S kontrolovanými subjekty, které se vážně provinily proti předpisům, inspekce zahájí správní řízení o uložení sankce. Přehled provozoven, kde byl uložen zákaz užívání prostor, inspekce průběžně zpřístupňuje spotřebitelům prostřednictvím sekce Provozovny na portálu Potraviny na pranýři. Kromě podrobných informací o kontrolních zjištěních je zde k dispozici i fotodokumentace.
Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) musela z důvodu nepřijatelné hygienické praxe přistoupit k dočasnému uzavření následujících provozoven: - See more at: http://www.bezpecnostpotravin.cz/inspekce-prikrocila-k-uzavreni-dalsich-dvanacti-provozoven.aspx#sthash.dIcSy0N5.dpuf
Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) musela z důvodu nepřijatelné hygienické praxe přistoupit k dočasnému uzavření následujících provozoven: - See more at: http://www.bezpecnostpotravin.cz/inspekce-prikrocila-k-uzavreni-dalsich-dvanacti-provozoven.aspx#sthash.dIcSy0N5.dpuf
Zdroj: SZPI
Regionální potravina

Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko

Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem



