Ošetření a zpracování mléka
Kdy je mikrobiální kultura aditivem
9.2.2007, redakce APIC
Úřad EFSA předložil k diskusi materiál ohledně statutu mikrobiálních kultur aplikovaných do potravin.
Celkem 1 položka
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
18.07.
12°C / 23°C
19.07.
14°C / 26°C
20.07.
14°C / 26°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A