Inovační aktivity v potravinářství
12.6.2014
Česká potravinářská společnost o. s., Praha, Odborná skupina pro nové směry v potravinářském průmyslu ČPS a Ústav zemědělské ekonomiky a informací Praha pořádají odbornou akci v rámci potravinářských úterků, která se koná dne 24. června 2014 od 14:00 hod. v Klubu techniků na Novotného lávce č. 5, v Praze 1, v místnosti č. 318 ve 3. p.
Téma: Inovační aktivity v potravinářství
Přednášející: JUDr. Ing. Josef Mezera, CSc.
 Ing. Roman Němec
 Ing. Jindřich Špička, Ph.D.
 (Ústav zemědělské ekonomiky a informací)
Soubory ke stažení
- 
                   Pozvánka-inovační aktivity
                  (53.1 kB) Pozvánka-inovační aktivity
                  (53.1 kB)
Regionální potravina

Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko

Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
29.10.
4°C / 10°C
30.10.
5°C / 13°C
31.10.
2°C / 14°C
 
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A
 
        

