Konference From Farm to Fork

3.5.2016

Spolupráce zainteresovaných stran v potravinovém řetězci ve prospěch spotřebitelů

Konference From Farm to Fork je určena odborné veřejnosti, zástupcům zemědělských i potravinářských podniků, řetězcům, provozovatelům veřejného stravování a dozorovým orgánům.

Letošní konference je rozčleněna na tři bloky. V prvním zazní příspěvky zástupců Ministerstva zemědělství, dozorových orgánů, Agrární a Potravinářské komory. V dalším bloku bude věnován čas zajišťování kvality a bezpečnosti produkce v zemědělské a potravinářské výrobě. V posledním bloku vystoupí zástupci obchodních řetězců a veřejného stravování.

Současné tržní prostředí klade na dodavatele obchodních řetězců (potravináře a zemědělce) řadu požadavků, se kterými se musí vypořádat. Tato akce je dobrou příležitostí pro setkání se zástupci zainteresovaných stran a pro získání a výměnu užitečných informací. V rámci konference budou účastníkům k dispozici odborníci, kteří mají praktické zkušenosti s implementací systému managementu kvality a bezpečnosti potravin.

Přílohy

 

Zdroj: MZe
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

16.05.2024 - Zahájení výstavy "Klimatická změna a zemědělství pohledem místních aktérů"

6.5.2024

Výstava, jejíž vernisáž se uskuteční 16. května ve 14 hodin ve vestibulu Krajského úřadu Libereckého kraje. Potrvá do 30. května.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

13.05.
Počasí na den 13.05.
10°C / 21°C

14.05.
Počasí na den 14.05.
10°C / 21°C

15.05.
Počasí na den 15.05.
11°C / 21°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A