Potravinářské

Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky

2.12.2016, redakce APIC

v obchodních a zpracovatelských subjektech za období od 1.7.2016 do 30.9.2016

» více


Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky za období od 1.7.2015 do 30.6.2016

17.8.2016, redakce APIC

Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech za období od 1.7.2015 do 30.6.2016

» více



Ovčí a kozí sýry stále oblíbenější

11.3.2007, redakce APIC

Švýcarští spotřebitelé stále častěji konzumují kozí a ovčí sýry.

» více

Novinky

Odstávka Portálu farmáře a www.szif.cz 21. 6. 2019 od 19:00 do pondělí 24. 6. 2019 do 6:00.

13.6.2019

Z důvodu plánované údržby informačního systému SZIF budou v termínu od pátku 21. 6. 2019 od 19:00 do pondělí 24. 6. 2019 do 6:00 nedostupné Portál farmáře SZIF a www.szif.cz.

» více

Páté číslo "Zpráv z Ministerstva zemědělství" v tomto roce

31.5.2019

Témata jako "Zákaz dvojí kvality", "Racionálně o řepce" a další v novém vydání Zpráv

» více

Zrušení semináře

10.5.2019

Implementace GDPR v agrárním sektoru

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Kalendář akcí

Kalendář akcí

Počasí

22.10.
Počasí na den 22.10.
7°C / 15°C

23.10.
Počasí na den 23.10.
6°C / 15°C

24.10.
Počasí na den 24.10.
6°C / 14°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A