Potravinářské

Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky

2.12.2016, redakce APIC

v obchodních a zpracovatelských subjektech za období od 1.7.2016 do 30.9.2016

» více


Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky za období od 1.7.2015 do 30.6.2016

17.8.2016, redakce APIC

Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech za období od 1.7.2015 do 30.6.2016

» více



Ovčí a kozí sýry stále oblíbenější

11.3.2007, redakce APIC

Švýcarští spotřebitelé stále častěji konzumují kozí a ovčí sýry.

» více

Novinky

Nabídka sena

4.3.2019

Nabídka na prodej sena - volně ložené

» více

Směnný kurz pro výpočet dotací v roce 2019

1.3.2019

Směnný kurz pro rok 2019, kterým se budou přepočítávat sazby dotací v rámci některých opatření Programu rozvoje venkova.

» více

Limit podpory de minimis v zemědělství byl navýšen na 20 tis. EUR

26.2.2019

od 14. 3. 2019 dochází k navýšení limitu podpory de minimis v oblasti zemědělské prvovýroby pro jeden podnik v rozhodném tříletém období z 15 tis. EUR na 20 tis. EUR

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Kalendář akcí

Kalendář akcí

Počasí

20.04.
Počasí na den 20.04.
3°C / 20°C

21.04.
Počasí na den 21.04.
4°C / 19°C

22.04.
Počasí na den 22.04.
6°C / 20°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A