Potravinářské

Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky

2.12.2016, redakce APIC

v obchodních a zpracovatelských subjektech za období od 1.7.2016 do 30.9.2016

» více


Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky za období od 1.7.2015 do 30.6.2016

17.8.2016, redakce APIC

Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech za období od 1.7.2015 do 30.6.2016

» více



Ovčí a kozí sýry stále oblíbenější

11.3.2007, redakce APIC

Švýcarští spotřebitelé stále častěji konzumují kozí a ovčí sýry.

» více

Novinky

Materiál na roušky

1.4.2020

Materiál je již nastříhaný -rozměr obdélníkui 27x 42 cm, a připravený k ušití dvojité kapsy více zde

» více

Dezinfekce na ruce

29.3.2020

Přehled firem a kontaktů, které nově vyrábí dezinfekční prostředky na ruce podle receptury doporučené Světovou zdravotnickou organizací (WHO)

» více

DŮLEŽITÉ Z MZE PRO FIRMY

20.3.2020

Z pověření pana ministra ing. Miroslava Tomana, CSc. si Vás touto cestou dovolujeme oslovit a požádat Vás o součinnou pomoc při předcházení a řešení krizových situacích v podnicích živočišné výroby s ohledem na krizová a mimořádná opatření v České republice, která byla přijata v souvislosti s prokázáním výskytu koronaviru na území České republiky.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Kalendář akcí

Kalendář akcí

Počasí

08.04.
Počasí na den 08.04.
3°C / 18°C

09.04.
Počasí na den 09.04.
4°C / 19°C

10.04.
Počasí na den 10.04.
4°C / 18°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A