Potravinářské

Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky

2.12.2016, redakce APIC

v obchodních a zpracovatelských subjektech za období od 1.7.2016 do 30.9.2016

» více


Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky za období od 1.7.2015 do 30.6.2016

17.8.2016, redakce APIC

Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech za období od 1.7.2015 do 30.6.2016

» více



Ovčí a kozí sýry stále oblíbenější

11.3.2007, redakce APIC

Švýcarští spotřebitelé stále častěji konzumují kozí a ovčí sýry.

» více

Novinky

PETICE

18.1.2019

„za rovné podmínky při aplikaci reformy Společné zemědělské politiky EU po roce 2020“

» více

DOPORUČUJEME - Obecné nařízení na ochranu osobních údajů začne platit již od 25. května

27.3.2018

Úřad pro ochranu osobních údajů na svých stránkách zveřejnilo dokumenty a doporučení, která se vztahují k danému nařízení EU známé pod zkratkou GDPR. Doporučujeme se s tímto seznámit.

» více

Směnný kurz pro výpočet dotací v roce 2018

19.1.2018

Směnný kurz pro rok 2018, kterým se budou přepočítávat sazby dotací v rámci některých opatření Programu rozvoje venkova.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Kalendář akcí

Kalendář akcí

Počasí

20.02.
Počasí na den 20.02.
2°C / 8°C

21.02.
Počasí na den 21.02.
3°C / 7°C

22.02.
Počasí na den 22.02.
-2°C / 6°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A