Potravinářské
Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky
2.12.2016, redakce APIC
v obchodních a zpracovatelských subjektech za období od 1.7.2016 do 30.9.2016
Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky za období od 1.7.2015 do 30.6.2016
17.8.2016, redakce APIC
Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech za období od 1.7.2015 do 30.6.2016
Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech v marketingovém roce 2015/2016
3.3.2016, redakce APIC
Výsledky statistického zjišťování
Ovčí a kozí sýry stále oblíbenější
11.3.2007, redakce APIC
Švýcarští spotřebitelé stále častěji konzumují kozí a ovčí sýry.
Položky 1 - 4 z celkem 4
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
23. -25. 8. 2024 - Kurz pro začínající včelaře
16.7.2024
Pobytový kurz: Termín 23. -25. srpna 2024 (pobytový Pá-Ne), Místo konání Penzion Svět pod Ještědem - Hoření paseky a Včelí Farma Smržov
Počasí
26.07.
14°C / 27°C
27.07.
16°C / 32°C
28.07.
15°C / 26°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A