Potravinářské

Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky

2.12.2016, redakce APIC

v obchodních a zpracovatelských subjektech za období od 1.7.2016 do 30.9.2016

» více


Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky za období od 1.7.2015 do 30.6.2016

17.8.2016, redakce APIC

Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech za období od 1.7.2015 do 30.6.2016

» více



Ovčí a kozí sýry stále oblíbenější

11.3.2007, redakce APIC

Švýcarští spotřebitelé stále častěji konzumují kozí a ovčí sýry.

» více

Novinky

8. 2. 2023 - ODBORNÝ SEMINÁŘ GPS MONITORING V ZEMĚDĚLSKÉ PRAXI – zjednodušte si agronomickou evidenci a řízení farmy

31.1.2023

Termín 8.2. 2023 místo konání Hotel Tammel – 17.listopadu 58, 506 01 Jičín

» více

INFORMACE O TERMÍNU zasílání evidence hnojení a výnosů v elektronické formě

30.1.2023

S ohledem na potřebu edukace a detailního seznámení zemědělských subjektů s podobou vedení elektronické evidence bude akceptováno i pozdější podání evidence do jednotného úložiště po 31.1.2023, a to do 31.3.2023

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

02.02.
Počasí na den 02.02.
0°C / 4°C

03.02.
Počasí na den 03.02.
-2°C / 2°C

04.02.
Počasí na den 04.02.
0°C / 5°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A