Potravinářské
Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky
2.12.2016, redakce APIC
v obchodních a zpracovatelských subjektech za období od 1.7.2016 do 30.9.2016
Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky za období od 1.7.2015 do 30.6.2016
17.8.2016, redakce APIC
Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech za období od 1.7.2015 do 30.6.2016
Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech v marketingovém roce 2015/2016
3.3.2016, redakce APIC
Výsledky statistického zjišťování
Ovčí a kozí sýry stále oblíbenější
11.3.2007, redakce APIC
Švýcarští spotřebitelé stále častěji konzumují kozí a ovčí sýry.
Položky 1 - 4 z celkem 4
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
On-line semináře pro zájemce, kteří budou letos podávat Jednotnou žádost o dotace ze Strategického plánu Společné zemědělské politiky 2023-2027
1.2.2023
První on-line přednáška bude 15. února, poslední 29. března
8. 2. 2023 - ODBORNÝ SEMINÁŘ GPS MONITORING V ZEMĚDĚLSKÉ PRAXI – zjednodušte si agronomickou evidenci a řízení farmy
31.1.2023
Termín 8.2. 2023 místo konání Hotel Tammel – 17.listopadu 58, 506 01 Jičín
INFORMACE O TERMÍNU zasílání evidence hnojení a výnosů v elektronické formě
30.1.2023
S ohledem na potřebu edukace a detailního seznámení zemědělských subjektů s podobou vedení elektronické evidence bude akceptováno i pozdější podání evidence do jednotného úložiště po 31.1.2023, a to do 31.3.2023
Počasí
02.02.
0°C / 4°C
03.02.
-2°C / 2°C
04.02.
0°C / 5°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A