Potravinářské
Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky
2.12.2016, redakce APIC
v obchodních a zpracovatelských subjektech za období od 1.7.2016 do 30.9.2016
Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky za období od 1.7.2015 do 30.6.2016
17.8.2016, redakce APIC
Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech za období od 1.7.2015 do 30.6.2016
Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech v marketingovém roce 2015/2016
3.3.2016, redakce APIC
Výsledky statistického zjišťování
Ovčí a kozí sýry stále oblíbenější
11.3.2007, redakce APIC
Švýcarští spotřebitelé stále častěji konzumují kozí a ovčí sýry.
Položky 1 - 4 z celkem 4
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
17. 6. 2022 Mladý včelař
25.5.2022
Střední škola hospodářská a lesnická pořádá akci, jejímž cílem je vzbudit zájem mladé generace o obor včelařství, je určena pro žáky 2. stupně základních škol a pro studenty středních škol.
4. 6. 2022 - 16. ročník krajského dne koně Libereckého kraje – „já mám koně“
25.5.2022
Největší přehlídka koní v Libereckém kraji, která se zahajuje slavnostním průvodem městem a následují ukázky jednotlivých účastníků, předvádějících nejrůznější využití koní v současné době ale i v minulosti jejich využíváním v zemědělství, lesnictví a jiných oborech lidské činnosti
27. 5. 2022 ŠKOLA VODY
23.5.2022
WSG Agro, spol. s r.o., Kordula, spol. s r.o. a Liberecký Kraj pod záštitou radního Václava Židka Vás srdečně zvou na akci ŠKOLA VODY, která proběhne v pátek 27. Května v Dolním Vítkově.
Počasí
28.05.
8°C / 16°C
29.05.
5°C / 16°C
30.05.
6°C / 17°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A