Potravinářské

Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky

2.12.2016, redakce APIC

v obchodních a zpracovatelských subjektech za období od 1.7.2016 do 30.9.2016

» více


Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky za období od 1.7.2015 do 30.6.2016

17.8.2016, redakce APIC

Bilance zdrojů a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech za období od 1.7.2015 do 30.6.2016

» více



Ovčí a kozí sýry stále oblíbenější

11.3.2007, redakce APIC

Švýcarští spotřebitelé stále častěji konzumují kozí a ovčí sýry.

» více

Novinky

Platnost osvědčení o odborné způsobilosti po dobu trvání krizového opatření v rámci vyhlášeného nouzového stavu

1.10.2020

sděluje tímto ÚKZÚZ přístup k platnostem osvědčení o odborné způsobilosti pro nakládání s přípravky na ochranu rostlin.

» více

Naídka zaměstnání

16.7.2020

ÚKZÚZ regionální pracoviště v Semilech hledá terénního inspektora

» více

Zrušení akce - 44. Polní den v ÚKZÚZ Chrastava

18.5.2020

44. Polní den a den otevřených dveří, plánovaný na 18.6.2020 ve zkušební stanici v Chrastevě, se pro tento rok ruší.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

26.10.
Počasí na den 26.10.
6°C / 12°C

27.10.
Počasí na den 27.10.
4°C / 10°C

28.10.
Počasí na den 28.10.
4°C / 12°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A