Hledá se Osobnost Libereckého kraje v myslivectví. Nominovat lze do 23. února

30.1.2023


Třetí ročník ankety Osobnost Libereckého kraje v myslivosti vyhlašuje  resort životního prostředí, zemědělství a rozvoje venkova krajského úřadu Libereckého kraje. Nominace lze podávat od 1. do 23. února, vyhlášení výsledků se uskuteční 4. března v rámci  Krajské myslivecké konference.

„Smyslem této ankety je ocenění za aktivity v oblasti myslivosti – zejména stran péče o přírodu, o zvěř a o les, o oblast výchovy a vzdělávání dětí a mládeže, o oblast výzkumu a propagaci v myslivosti. Dále za podání mimořádných výkonů nebo dosažení významných úspěchů v oblasti myslivosti, za činnost představující pro Liberecký kraj, popřípadě Českou republiku výjimečný přínos, za celoživotní dílo v oblasti myslivosti či zkvalitnění vzdělávacího systému," shrnul krajský radní pro resort životního prostředí a zemědělství Václav Židek.

Nominovaná osobnost musí být starší 18 let a mít trvalé bydliště na území Libereckého kraje. Návrh může podat každý občan Libereckého kraje starší 15 let, zájmové organizace, kluby, spolky, školy se sídlem v Libereckém kraji. Musí obsahovat jméno a příjmení včetně titulu navržené osobnosti, její adresu, popřípadě jiný kontakt, a také důvod nominace a popis její aktivity ve vztahu k vyhlášení ankety.

Nominaci lze provést písemně na adresu ČMMJ, z.s. OMS Česká Lípa, Pivovarská 3157, 470 02 Česká Lípa, k rukám Zdeňky Fazekašové či na emailovou adresu oms.ceskalipa@seznam.cz. Do předmětu je třeba uvést slovo Osobnost. Návrhy zpracuje a vyhodnotí komise složená ze zástupců Libereckého kraje a zástupců Okresních mysliveckých spolků na území regionu.

Zdroj: Liberecký kraj
Autor: Redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

24.04.
Počasí na den 24.04.
1°C / 7°C

25.04.
Počasí na den 25.04.
3°C / 9°C

26.04.
Počasí na den 26.04.
2°C / 13°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A