Informace poskytované Vědeckým výborem pro potraviny v ČR
18.2.2007
* Probiotika a startovací kultury (4. 1. 2007)
* Fytosteroly v potravinách nového typu (PNT) (5. 1. 2007)
* Doplňky stravy a PNT (23. 1. 2007)
* PNT: postup ověřování historie užití potraviny nebo složky potravin mimo ČR (23. 1. 2007)
Pozn.: V dokumentu, který informuje o systému zajištění bezpečnosti potravin v ČR, není uvedenVědecký výbor pro geneticky modifikované potraviny a krmiva (VVGMPK), který vznikl 30. 6. 2005.
Regionální potravina

Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko

Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
29.10.
4°C / 10°C
30.10.
5°C / 13°C
31.10.
2°C / 14°C
 
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A
 
        

