Značku Klasa získaly další kvalitní potraviny
25.4.2007
Mezi nově oceněnými výrobky mají převahu především potraviny zařazené do kategorie maso a masné výrobky. Silné zastoupení mají také mlýnské, pekárenské a cukrářské výrobky, mezi nimiž byly oceněny další druhy oblíbených sušenek Tatranky či BeBe, upřesnil Vilém Frček z tiskového oddělení SZIF.
Trojici nejsilnějších kategorií doplňují mléčné výrobky, značku získal například klasický čerstvý smetanový sýr Lučina. Ocenění značkou kvality potravin byla udělena i čerstvému ovoci a zelenině – značkou se nyní budou pyšnit i balená jablka společnosti CZ Fruit či karotka balená společnosti VH Agroprodukt.
Zdroj: agroweb
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem