Potraviny: od farmy po vidličku (statistická příručka)
31.5.2007
Obsah publikace:
Úvod
1. Vstupy do potravinového řetězce
2. Primární produkce
3. Výroba potravin
4. Spotřeba potravin a zdraví
5. Hráči v potravinovém řetězci
Přílohy
Příloha: Food: From farm to fork statistics (pdf, 6 MB, 125 stran)
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
14.06.
12°C / 25°C
15.06.
14°C / 28°C
16.06.
14°C / 25°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A