Chemická bezpečnost v pekárenské výrobě

10.2.2008

Dne 18. února 2008 se uskuteční v Praze seminář pod názvem “Chemická bezpečnost v pekárenské výrobě: legislativa, standardy řetězců, …”, na kterém budou prezentovány výsledky, kterých bylo dosaženo v rámci řešení projektů ICARE a TRUEFOOD podporovaných Evropskou komisí prostřednictvím 6. rámcového programu V&V. V příloze je program semináře a organizační pokyny. Účast na semináři je bez poplatku.
 
 
Zdroj: UZPI
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Slintavka a kulhavka - aktuální informace

26.3.2025

Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

14.06.
Počasí na den 14.06.
12°C / 25°C

15.06.
Počasí na den 15.06.
14°C / 28°C

16.06.
Počasí na den 16.06.
14°C / 25°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A