Zpracovatelé a potravináři

Kursy k získání odborné způsobilosti

18.3.2013, redakce APIC

- úkony související s porážením

» více


Kurz výroby sýrů

8.11.2010, redakce APIC

Serie čtyř praktických kurzů výroby sýrů

» více


Porážka a zpracování masa v podmínkách EZ

8.9.2010, redakce APIC

seminář je určen jak pro ekologicky hospodařící zemědělce, tak i pro konvenční zemědělce.

» více


Aktuální problémy logistiky v potravinářství

18.2.2010, redakce APIC

Akci pořádá Česká potravinářská společnost a ÚZEI,

» více


Chemická bezpečnost v pekárenské výrobě

10.2.2008, redakce APIC

Seminář organizovaný v rámci projektů ICARE a TRUEFOOD. Praha, 18. února 2008. Bez účastnického poplatku.

» více


Odborné semináře a konference. Zemědělské, zahradnické, potravinářské a veterinářské výstavy. Kalendář odbornách akcí v květnu 2007

2.5.2007, redakce APIC

Konference, workshopy a další zajímavé akce, připravil Ústav zemědělských a potravinářských informací Praha Slezská 7, 120 56 Praha 2, www.agronavigator.cz , e-mail: uzpi@uzpi.cz

» více

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Prodej brambor - odrůda Antonie

19.11.2020

ÚKZÚZ Chrastava prodává brambory odrůda Antonie. Cena 10 Kč /kg

» více

Platnost osvědčení o odborné způsobilosti po dobu trvání krizového opatření v rámci vyhlášeného nouzového stavu

1.10.2020

sděluje tímto ÚKZÚZ přístup k platnostem osvědčení o odborné způsobilosti pro nakládání s přípravky na ochranu rostlin.

» více

Materiál na roušky

1.10.2020

Materiál je již nastříhaný -rozměr obdélníkui 27x 42 cm, a připravený k ušití dvojité kapsy více zde

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

24.01.
Počasí na den 24.01.
-3°C / 2°C

25.01.
Počasí na den 25.01.
-4°C / 0°C

26.01.
Počasí na den 26.01.
-5°C / 0°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A