Zpracovatelé a potravináři
Porážka a zpracování masa v podmínkách EZ
8.9.2010, redakce APIC
seminář je určen jak pro ekologicky hospodařící zemědělce, tak i pro konvenční zemědělce.
Aktuální problémy logistiky v potravinářství
18.2.2010, redakce APIC
Akci pořádá Česká potravinářská společnost a ÚZEI,
Chemická bezpečnost v pekárenské výrobě
10.2.2008, redakce APIC
Seminář organizovaný v rámci projektů ICARE a TRUEFOOD. Praha, 18. února 2008. Bez účastnického poplatku.
Odborné semináře a konference. Zemědělské, zahradnické, potravinářské a veterinářské výstavy. Kalendář odbornách akcí v květnu 2007
2.5.2007, redakce APIC
Konference, workshopy a další zajímavé akce, připravil Ústav zemědělských a potravinářských informací Praha Slezská 7, 120 56 Praha 2, www.agronavigator.cz , e-mail: uzpi@uzpi.cz
Položky 1 - 6 z celkem 6
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
23. -25. 8. 2024 - Kurz pro začínající včelaře
16.7.2024
Pobytový kurz: Termín 23. -25. srpna 2024 (pobytový Pá-Ne), Místo konání Penzion Svět pod Ještědem - Hoření paseky a Včelí Farma Smržov
Počasí
26.07.
14°C / 27°C
27.07.
16°C / 32°C
28.07.
15°C / 26°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A