Zpracovatelé a potravináři

Kursy k získání odborné způsobilosti

18.3.2013, redakce APIC

- úkony související s porážením

» více


Kurz výroby sýrů

8.11.2010, redakce APIC

Serie čtyř praktických kurzů výroby sýrů

» více


Porážka a zpracování masa v podmínkách EZ

8.9.2010, redakce APIC

seminář je určen jak pro ekologicky hospodařící zemědělce, tak i pro konvenční zemědělce.

» více


Aktuální problémy logistiky v potravinářství

18.2.2010, redakce APIC

Akci pořádá Česká potravinářská společnost a ÚZEI,

» více


Chemická bezpečnost v pekárenské výrobě

10.2.2008, redakce APIC

Seminář organizovaný v rámci projektů ICARE a TRUEFOOD. Praha, 18. února 2008. Bez účastnického poplatku.

» více


Odborné semináře a konference. Zemědělské, zahradnické, potravinářské a veterinářské výstavy. Kalendář odbornách akcí v květnu 2007

2.5.2007, redakce APIC

Konference, workshopy a další zajímavé akce, připravil Ústav zemědělských a potravinářských informací Praha Slezská 7, 120 56 Praha 2, www.agronavigator.cz , e-mail: uzpi@uzpi.cz

» více

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

1. července startuje příjem žádostí o kotlíkové dotace pro nízkopříjmové domácnosti v Libereckém kraji

30.6.2022

V pátek 1. července v 9 hodin spouští Liberecký kraj příjem žádostí do programu Kotlíkové dotace v Libereckém kraji

» více

3.9.2022 Krajské Dožínky 2022

28.6.2022

Pozvánka na Krajské Dožínky 2022

» více

Nedostupnost stránek eAGRI - resortní portál Ministerstva zemědělství a stránka Portálu farmáře

23.6.2022

Vážení uživatelé, v období od 1. 7. od 16:00 hod 10. 7. 2022 dojde k plánované generální odstávce systémů

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

04.07.
Počasí na den 04.07.
15°C / 26°C

05.07.
Počasí na den 05.07.
12°C / 25°C

06.07.
Počasí na den 06.07.
12°C / 24°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A