Správná hygienická a výrobní praxe: národní a EU pravidla

12.5.2009

Podle nařízení (ES) č. 852/2004 se doporučuje vytvoření, rozšiřování a využívání národních pravidel správné hygiencké a výrobní praxe, ale i pravidel platných v celém Společenství. Tyto postupy by se měly používat na základě dobrovolnosti operátory v sektoru potravin a krmiv.
Ve spolupráci s členskými státy se vytvářejí pravidla správné hygienické praxe Společenství (příloha 1). Registr národních pravidel správné hygienické a výrobní praxe je uveden v příloze 2.
 
Zdroj: Agronavigátor
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Slintavka a kulhavka - aktuální informace

26.3.2025

Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

28.04.
Počasí na den 28.04.
6°C / 17°C

29.04.
Počasí na den 29.04.
7°C / 18°C

30.04.
Počasí na den 30.04.
10°C / 22°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A