Skopové a jehněčí maso v kuchyni

6.11.2008

Záměrem publikace, která vznikla v rámci Zlínského kraje, je oživit dlouholetou tradici tohoto kraje, kterou je chov ovcí a koz. V úvodu publikace jsou uvedeny výživové vlastnosti skopového/jehněčího masa. Podstatnou část publikace pak tvoří receptury pro přípravu pokrmů z jehněčího/skopového masa. Receptury jsou uspořádány podle toho, z jaké části zvířete pochází maso.
Publikace v elektronické podobě je k dispozici v příloze. Zájemci o tištěnou podobu si ji mohou objednat u pana Deutsche (olaf.deutsch@mze.cz). Publikace se distribuuje zdarma.
 
Příloha: Valaši a ovce. Skopové a jehněčí maso (pdf, 31,5 MB, 128 stran) + obálka (pdf, 2,43 MB)
 
Zdroj: ICBP
Zdroj: Agronavigátor
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

13.12.
Počasí na den 13.12.
1°C / 6°C

14.12.
Počasí na den 14.12.
2°C / 6°C

15.12.
Počasí na den 15.12.
1°C / 5°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A