Potravinářský výzkum k podpoře vědecky založené přípravy právních předpisů: výzvy pro výrobce a spotřebitele
4.3.2009
Plenární sekce:
I: Postavení EU v oblasti bezpečnosti potravin a mezinárodní spolupráce
II: Kontrola kvality a bezpečnosti potravin
III: Spotřebitelé a problémy bezpečnosti potravin
IV: Nové technologie pro výrobu potravin
Paralelní sekce:
A: Nařízení o bezpečnosti potravin a výzvy pro výzkum
B: Perspektivy potravinářského průmyslu – uspokojování požadavků spotřebitelů
Předběžný program konference je v příloze. Aktuální informace o konferenci jsou uveřejněny zde.
Příloha: Předběžný program konference (pdf, 212 kB)
Zdroj: EU2009.cz
Zdroj: Agronavigator
Regionální potravina

Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko

Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem



