Správná fakta o čerstvém mléce
25.6.2010
Mléko obsahuje průměrně 87,5 % vody a 12,5 % sušiny. Sušinu tvoří mléčný tuk 3,9 %, bílkoviny 3,4 %, mléčný cukr (laktóza) 4,7 % a 0,7 % připadá na další anorganické i organické látky.
http://klinikazdravi.cz/novinky/technologie/spravna-fakta-o-cerstvem-mlece/
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
28.04.
6°C / 17°C
29.04.
7°C / 18°C
30.04.
10°C / 22°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A