Kurz výroby sýrů
8.11.2010
Hlavním lektorem bude ing. Mrázek – učitel výroby sýrů na potravinářské škole
Na každém kurzu bude vyráběn jiný druh sýra
Kurzy začínájí 27.11.2010
Více v přiložené pozvánce
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
28.04.
6°C / 17°C
29.04.
7°C / 18°C
30.04.
10°C / 22°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A