Aktualizace honitby 2013

17.4.2012

Jak sestavit honitbu snadno a rychle?

softwary pro sestavení honitby nebo zakázkové zpracování nabízí v ČR několik firem např. firma AG info, která  současně poskytuje bezplatné poradenství, kdy na základě jména honitby je sdělen stav digitalizace katastrů v honitbě, odhadnuta cena dat katastru nemovitostí a  doporučen postup pro identifikaci parcel ve zjednodušené evidenci v nedigitalizovaných katastrech (včetně odhadu počtu parcel).

Podrobnější informace naleznete na http://www.aginfo.cz/joomla/index.php/programy/honitba   (nebo www.aginfo.cz ).

 

Produktem další společnosti HF Biz s.r.o.  je program Honitba 3 (přímo navazuje na dřívější program Honitba 2002 firmy Help forest).

Společnost HF Biz s.r.o. se sídlem v Šumperku se zabývá poradenstvím a vývojem SW pro zpracování honiteb (z pohledu honebního společenstva).

Během několika dní bude spuštěna zcela nová unikátní aplikace pro internet nazvaná "webHONITBA", která práci dále výrazně zjednoduší a urychlí. Tato nová koncepce zpracování honitby zásadním způsobem usnadní přístup k údajům z katastru nemovitostí a významně zjednoduší zpracování nových honiteb, aktualizaci údajů v uznaných honitbách i přípravu valných hromad honebního společenstva. Ale především nová technologie přináší výrazné snížení nákladů. Vše je dostupné na jednom místě.

Více informací najdete na stránkách  www.mysliveckyportal.cz.

Autor: Vladimíra Pachlová

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

01.05.
Počasí na den 01.05.
12°C / 23°C

02.05.
Počasí na den 02.05.
12°C / 22°C

03.05.
Počasí na den 03.05.
13°C / 20°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A