Soutěž o značku "Regionální potravina"

25.4.2012

Ministerstvo zemědělství již třetím rokem zajišťuje podpůrnou kampaň, která seznamuje spotřebitele s regionálními potravinami z jednotlivých krajů České republiky. Součástí této kampaně je značka „Regionální potravina“, kterou mohou vybraní výrobci a prodejci umísťovat na své výrobky.Administrátorem pro letošní rok byl MZe určen Státní zemědělský a intervenční fond.

SZIF jako zadavatel zveřejnil Metodiku pro přihlášení do 3.ročníku soutěž "Regionální potravina" . Tato soutěž probíhá v každém kraji samostatně a její organizátor pro každý kraj je schválen  na základě výběrového řízení.  V předchozích ročnících to byla pro Liberecký kraj  Regionální agrární rada Libereckého kraje, která se i letos do výběrového řízení přihlásila. 

Všechny, kteří se chtějí zúčastnit letošního kola soutěže o značku Regionální potravina, bychom rádi upozornili, že se začíná rozbíhat 3. ročník soutěže. Proto je v příloze Metodika soutěže - obecná a specifická část. Regionální podmínky budou zveřejněny v nejbližší době po uzavření výběrového řízení , stejně jako výzva a termín podávání přihlášek pro výrobce.

Autor: Vladimíra Pachlová

Soubory ke stažení

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

01.05.
Počasí na den 01.05.
12°C / 23°C

02.05.
Počasí na den 02.05.
12°C / 22°C

03.05.
Počasí na den 03.05.
13°C / 20°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A