2021

Den regionálních potravin

1.10.2021, Redakce APIC

Sýry, perníčky, marmeláda či klobásky. Lidé mohli okusit gastropoklady regionu

» více


Prezentace výrobků oceněných v soutěži Regionální potravina 2021

26.7.2021, Redakce APIC

Soutěž o prestižní značku Regionální potravina Libereckého kraje už zná své vítěze. V letošním roce jí získalo celkem devět výrobků: Kladenská pečeně, Ruprechtovo maso ve vlastní šťávě, GRIL přírodní sýr nezrající, Filounský BIO jogurt bílý, Pšenično-žitný chleba DOK, Smetanovo tvarohový dort z Mimoně, Luž 10°, SAMIR kysané zelí ve slaném nálevu a Med od Nojmíků - květový smíšený. Všechny oceněné výrobky bude možné ochutnat na 16 ochutnávkách po celém Libereckém kraji.

» více


V Libereckém kraji se po dvanácté soutěžilo o značku Regionální potravina

11.6.2021, Redakce APIC

Hodnotitelská komise zavítala tentokrát do Libereckého kraje, i tady navrhla letošní vítěze ocenění Regionální potravina.

» více


Regionální potravina Liberecký kraj – výzva k podávání přihlášek

11.5.2021, Redakce APIC

Příjem do soutěže je zahájen, podání přihlášek je možné do 25. 5. 2021

» více

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

06. 07. 2024 - Setkání chovatelů poštovních holubů a včelařů

5.6.2024

Zveme vás na Setkání chovatelů poštovních holubů a včelařů, které se koná 6. 07. 2024 od 9:00 do 12:00 v táborové základně č.p. 1977 v Jindřichovicích pod Smrkem

» více

05. 07. 2024 - Den otevřených dveří – Včelí farma Smržov

5.6.2024

Den otevřených dveří na Včelí farmě Smržov u Českého Dubu se bude konat 5.7.2024 od 9:30. Místo konání akce: Včelnice Včelí farmy Smržov, Poblíž Smržov č.p. 60 a 61, Český Dub (cca 100 m)

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

20.06.
Počasí na den 20.06.
15°C / 27°C

21.06.
Počasí na den 21.06.
17°C / 30°C

22.06.
Počasí na den 22.06.
12°C / 24°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A