2021
Den regionálních potravin
1.10.2021, Redakce APIC
Sýry, perníčky, marmeláda či klobásky. Lidé mohli okusit gastropoklady regionu
Prezentace výrobků oceněných v soutěži Regionální potravina 2021
26.7.2021, Redakce APIC
Soutěž o prestižní značku Regionální potravina Libereckého kraje už zná své vítěze. V letošním roce jí získalo celkem devět výrobků: Kladenská pečeně, Ruprechtovo maso ve vlastní šťávě, GRIL přírodní sýr nezrající, Filounský BIO jogurt bílý, Pšenično-žitný chleba DOK, Smetanovo tvarohový dort z Mimoně, Luž 10°, SAMIR kysané zelí ve slaném nálevu a Med od Nojmíků - květový smíšený. Všechny oceněné výrobky bude možné ochutnat na 16 ochutnávkách po celém Libereckém kraji.
V Libereckém kraji se po dvanácté soutěžilo o značku Regionální potravina
11.6.2021, Redakce APIC
Hodnotitelská komise zavítala tentokrát do Libereckého kraje, i tady navrhla letošní vítěze ocenění Regionální potravina.
Regionální potravina Liberecký kraj – výzva k podávání přihlášek
11.5.2021, Redakce APIC
Příjem do soutěže je zahájen, podání přihlášek je možné do 25. 5. 2021
Položky 1 - 4 z celkem 4
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
23. -25. 8. 2024 - Kurz pro začínající včelaře
16.7.2024
Pobytový kurz: Termín 23. -25. srpna 2024 (pobytový Pá-Ne), Místo konání Penzion Svět pod Ještědem - Hoření paseky a Včelí Farma Smržov
Počasí
26.07.
14°C / 27°C
27.07.
16°C / 32°C
28.07.
15°C / 26°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A