KATALOG AGRÁRNÍCH SUBJEKTŮ LIBERECKÉHO KRAJE 2012

18.10.2012

Vážené kolegyně a kolegové,

Liberecký kraj, rezort zemědělství a životního prostředí rozhodl vydat v letošním roce nový "Katalog agrárních subjektů Libereckého kraje" (dále jen katalog). Zhotovením byla pověřena Regionální agrární rada Libereckého kraje (RAR).

Katalog bude vydán v tištěné barevné formě v nákladu 1000 kusů. Vedle tištěné formy bude vydán i v elektronické podobě s možností průběžné aktualizace včetně fotodokumentace. Elektronický katalog bude umístěn na webových stránkách Agrárního poradenského a informačního centra Libereckého kraje (APIC). Realizace je pro všechny subjekty bezplatná, katalog plně hradí Liberecký kraj.

Podmínky pro zájemce tištěného katalogu:

1.
Vyplnění přiloženého Formuláře agrárního subjektu a odeslání elektronickou poštou na adresu katalog@apic.cz nebo poštou na adresu Regionální agrární rada LK, U Nisy 745/6a, 460 02 Liberec nebo osobně na stejné poštovní adrese paní Vladimíře Pachlové s fotografií dle popisu v přiloženém formuláři

2. Nezbytnou podmínkou je, že subjekt má sídlo nebo působnost (nikoliv občasnou) na území Libereckého kraje. RAR jako zhotovitel si vymezuje právo rozhodnout v případě nejednoznačnosti o splnění této podmínky. Současně je nezbytné doručení souhlasu subjektu s umístěním do katalogu


Podle zadání Libereckého kraje, katalog v tištěné podobě bude mít obsah 84 stran formátu A4. To umožňuje umístění 330 subjektů. Proto doporučujeme zájemcům o prezentaci v katalogu odeslání formuláře v co nejkratší době.

Zároveň vás prosíme o pomoc při šíření informace o připravovaném katalogu u vašich kolegů. Databáze Regionální agrární rady neobsahuje u všech subjektů e-mailovou adresu. Usnadníte nám práci. Za tuto pomoc předem děkujeme.



Ing. Robert Erlebach
RAR Libereckého kraje
pověřený přípravou katalogu

kontakt pro dotazy: katalog@apic.cz

Autor: David Erlebach

Soubory ke stažení

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

01. 06. 2024 - Krajský den koně Libereckého kraj „já mám koně“

16.5.2024

Tradiční akce se pod názvem „Já mám koně“ bude konat po šestnácté a jejím centrem bude opět Tyršův park. Sem se od časných ranních hodin budou sjíždět desítky chovatelů, aby se připravili na slavnostní průvod městem jak s koňmi v kočárových spřeženích, tak „pod sedlem“.

» více

31. 5. 2025 Gastroden 2024

16.5.2024

Gastroden je prezentace žáků škol potravinářských oborů - pekař, řezník-uzenář a kuchař-číšník své dovednosti.

» více

19. 5. 2025 Mezinárodní den včel

16.5.2024

Botanická zahrada v Liberci vás zve na Mezinárodní den včel

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

20.05.
Počasí na den 20.05.
11°C / 22°C

21.05.
Počasí na den 21.05.
12°C / 21°C

22.05.
Počasí na den 22.05.
11°C / 18°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A