Bělská čertova klobása

19.7.2013

Vítězná kategorieMasné výrobky tepelně opracované včetně uzených mas
VýrobcePodkrkonošská uzenina s.r.o.
RegionLiberecký kraj
Rok vyhlášení2013

Vysoká jakost klobásy je dána především vysokým obsahem vepřového masa – 97% regionálního původu, což zajišťuje masovou chuť a šťavnatost s výraznou sladko–pálivou chutí, provoněné kouřem způsobené uzením na bukových štěpkách.

Výrobce

Společnost Podkrkonošská uzenina s. r.o. se drží klasických receptů a postupů. Zvolila cestu poctivých surovin, složitější, ale tradiční technologií s cílem nabídnout kvalitní masné uzenářsképrodukty. Výrobky v žádném případě neobsahují sóju a drůbeží separát.

Kontakt

Podkrkonošská uzenina s.r.o.
Adresa WWW: www.podkrkonosskauzeninabela.cz
E-mailová adresa: podkrkonosskauzeninabela@seznam.cz
Telefon: 481 657 226
Adresa: Bělá 149, 514 01 Jilemnice
Autor: Vladimíra Pachlová

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

01.05.
Počasí na den 01.05.
12°C / 23°C

02.05.
Počasí na den 02.05.
12°C / 22°C

03.05.
Počasí na den 03.05.
13°C / 20°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A