Hygiena krmiv v nové legislativě
12.10.2005
Mimo dnes prezentovaných skutečností, připravuje Ing. Jitka Tvrzníková, kompletně zpracovaný dokument včetně prezentace, který se v nejbližších dnech objeví na našem portále.
Zdroj: ZA PÚ Liberec
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Debata o směřování zemědělství a potravinářství v ČR
5.2.2025
17. února 2025 od 9:00 - Koloseum Liberec
Počasí
07.02.
-4°C / 2°C
08.02.
-2°C / 3°C
09.02.
-5°C / 4°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A