Elektronická příručka PK ČR k nařízení o poskytování informací o potravinách spotřebitelům
23.1.2015
Potravinářská komora Čr vyladal aktualizovanou verzi "otázek a odpovědí" k nařízení (EU) č. 1169/2011 o  poskytování informací o potravinách spotřebitelům (pracovně nazývané  "modrá brožurka"). V příručce jsou zohledněna dosavadní stanoviska SZPI a  MZe k otázkám aplikace nařízení. Nově přidané otázky a odpovědi jsou  označeny červenou bublinou s písmenem "N". Nově je do brožurky doplněna  problematika doplňků stravy, tvrzení a obohacování potravin. Bohužel, na  nové otázky a odpovědi Evropské komise se stále čeká, ale jakmile budou  k dispozici, stanou se součástí i této brožurky.
Zdroj: Potravinářská komora ČR 
Regionální potravina

Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko

Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
29.10.
4°C / 10°C
30.10.
5°C / 13°C
31.10.
2°C / 14°C
 
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A
 
        

