2. ročník soutěže "Cena prezidenta Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek"
29.4.2015
Potravinářská komora České republiky a Česká technologická platforma pro potraviny vyhlásily druhý ročník soutěže „Cena prezidenta Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek“. Cílem této soutěže je podpora českých potravin a jejich výrobců a především vyzvednutí českých inovativních potravinářských výrobků.
Prostřednictvím této soutěže by Potravinářská komora zároveň ráda  inspirovala ostatní potravinářské společnosti k inovativnímu přístupu k  práci.
 Přihlášení výrobků do soutěže probíhá od 31. 3. do 30. 6.  2015. Podrobné informace o soutěži najdou zájemci na stránkách  Potravinářské komory České republiky http://soutez.foodnet.cz/.
Regionální potravina

Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko

Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
29.10.
4°C / 10°C
30.10.
5°C / 13°C
31.10.
2°C / 14°C
 
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A
 
        

