2. ročník soutěže "Cena prezidenta Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek"

29.4.2015

Potravinářská komora České republiky a Česká technologická platforma pro potraviny vyhlásily druhý ročník soutěže „Cena prezidenta Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek“. Cílem této soutěže je podpora českých potravin a jejich výrobců a především vyzvednutí českých inovativních potravinářských výrobků.

Prostřednictvím této soutěže by Potravinářská komora zároveň ráda inspirovala ostatní potravinářské společnosti k inovativnímu přístupu k práci.
Přihlášení výrobků do soutěže probíhá od 31. 3. do 30. 6. 2015. Podrobné informace o soutěži najdou zájemci na stránkách Potravinářské komory České republiky http://soutez.foodnet.cz/.

Zdroj: PK ČR
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

28.04.
Počasí na den 28.04.
10°C / 22°C

29.04.
Počasí na den 29.04.
12°C / 23°C

30.04.
Počasí na den 30.04.
12°C / 25°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A