Materiály ze semináře Jak správně značit potraviny
23.2.2018
Soubory ke stažení
- 
                   Sborník SVS
                  (12.7 MB) Sborník SVS
                  (12.7 MB)
- 
                   Sborník SZPI
                  (5.47 MB) Sborník SZPI
                  (5.47 MB)
- 
                   Sborník SZIF
                  (2.59 MB) Sborník SZIF
                  (2.59 MB)
- 
                   Sborník MZe
                  (16.96 MB) Sborník MZe
                  (16.96 MB)
Regionální potravina

Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko

Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
29.10.
4°C / 10°C
30.10.
5°C / 13°C
31.10.
2°C / 14°C
 
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A
 
        

