Materiály ze semináře Jak správně značit potraviny
23.2.2018
Soubory ke stažení
-
Sborník SVS (12.7 MB)
-
Sborník SZPI (5.47 MB)
-
Sborník SZIF (2.59 MB)
-
Sborník MZe (16.96 MB)
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
29.07.
13°C / 22°C
30.07.
11°C / 22°C
31.07.
12°C / 22°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A