Výrobek Libereckého kraje roku 2018 - výzva k podávání přihlášek

2.5.2018

Liberecký kraj vyhlašuje výzvu k podávání přihlášek do soutěže o udělení ocenění „Výrobek Libereckého kraje z odvětví potravinářství – zemědělství roku 2016“. Uzávěrka pro podání přihlášek je 30. května 2018.

Do soutěže se může přihlásit fyzická osoba oprávněná k podnikání nebo právnická osoba se sídlem podnikání na území Libereckého kraje. V případě sídla mimo Liberecký kraj musí být výrobek vyráběn ve výrobně v Libereckém kraji.

Za účast v soutěži se neplatí žádný registrační poplatek.

Výrobce může přihlásit neomezený počet výrobků (i v jedné kategorii). Nelze však přihlásit výrobek, který již v minulosti ocenění získal. Neplatí žádný registrační poplatek.

Zásady pro udělení ocenění a další informace včetně přihlášky a povinných příloh přihlášky naleznete pod odkazem Výrobek roku - Informace k soutěži:

http://www.vyrobek-roku-lk.cz/informace-k-soutezi/

Hodnocení přihlášených výrobků proběhne 21. 6. 2018 v restauraci Krajského úřadu Libereckého kraje. Pro tyto účely bude přihlašovatel bude vyzván k dodání vzorku přihlášeného výrobku pro hodnotící komisi.

Na základě tohoto hodnocení vydává Komise doporučení Zastupitelstvu LK na přiznání ocenění.

​Slavnostní předání ocenění Výrobek roku Libereckého kraje proběhne na KRAJSKÝCH DOŽÍNKÁCH - v sobotu 1. 9. 2018 v obci Bílý Kostel nad Nisou.

Vítězné výrobky v jednotlivých kategoriích získají ocenění Výrobek roku Libereckého kraje, finanční dar ve výši 25.000,- Kč a křišťálovou pamětní plaketu.

Výrobky, které se umístí na prvních třech místech v celkovém pořadí, získají zvláštní ocenění „Nejlepší výrobek roku Libereckého kraje

  1. místo - finanční dar ve výši 35.000,- Kč a křišťálová pamětní plaketa

  2. místo - finanční dar ve výši 25.000,- Kč a křišťálová pamětní plaketa

  3. místo - finanční dar ve výši 15.000,- Kč a křišťálová pamětní plaketa

O poskytnutí finančního daru ​souvisejícím s udělením ocenění rozhoduje Zastupitelstvo Libereckého kraje (navržené částky mohou tedy být ještě upraveny.)

Pro přihlášení je třeba stáhnout, vyplnit a předat na KÚ LK všechny tyto 3 formuláře. V případě přihlašování více výrobků od jednoho výrobce stačí odevzdat přihlášku a čestná prohlášení pouze jednou. Technickou dokumentaci je nutné vyplnit ke každému výrobku zvlášť.

Přihlášku s označením VÝROBEK ROKU 2018 je možné doručit do 30. 5. 2018:

  • elektronicky prostřednictvím datové schránky

  • poštou (Krajský úřad Libereckého kraje, odbor životního prostředí a zemědělství, U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2)

  • osobně na podatelnu krajského úřadu.

Autor: Vladimíra Pachlová

Soubory ke stažení

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

24.04.
Počasí na den 24.04.
1°C / 7°C

25.04.
Počasí na den 25.04.
3°C / 9°C

26.04.
Počasí na den 26.04.
2°C / 13°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A