„Jak správně značit potraviny?“

19.2.2020

AKCE ZRUŠENA!

Vážení výrobci potravin,

nevíte si rady, co všechno musí obsahovat etiketa Vašeho výrobku? Tápete v oblasti legislativních požadavků na označování potravinářských výrobků? Rádi byste zkusili štěstí v 11. ročníku soutěže o značku Regionální potravina? Tak právě pro Vás je určen seminář na téma „Jak správně značit potraviny?“, který se koná v rámci projektu Regionální potravina pod záštitou Ministerstva zemědělství a Státního zemědělského intervenčního fondu.

V LIBERCI SE KONÁ 26.3.2020 , od 9,30 hod., v Lidových sadech- Formanka

Během semináře se dozvíte obecné informace a pravidla o soutěži Regionální potravina v roce 2020, včetně legislativních požadavků na označování potravinářských výrobků, které budou doplněny praktickými zkušenostmi a ukázkami zástupců Ministerstva zemědělství, Státní veterinární správy a Státní zemědělské a potravinářské inspekce. V rámci semináře bude možné konzultovat s přednášejícími i konkrétní případy značení jednotlivých výrobků.

Bližší informace včetně termínů, míst konání a harmonogramu semináře naleznete v přiložené pozvánce.

Závazné přihlášky na akci naleznete na www.foodnet.cz/rp (maximální kapacita míst je omezena). Kontaktní osoba je Ing. Adéla Svobodová, e-mail: svobodova@foodnet.cz.

SEMINÁŘ JE URČEN PRO MALÉ A STŘEDNÍ VÝROBCE ZEMĚDĚLSKÝCH A POTRAVINÁŘSKÝCH VÝROBKŮ A JE ZCELA BEZPLATNÝ.

Zdroj: Potraavinářská komora
Autor: Vladimíra Pachlová

Soubory ke stažení

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

27.03.
Počasí na den 27.03.
7°C / 17°C

28.03.
Počasí na den 28.03.
6°C / 14°C

29.03.
Počasí na den 29.03.
7°C / 18°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A