Příručka: Zpracování a odbyt masa z farmy

11.5.2020

Faremní zpracování masa a jeho prodej ze dvora se stává zejména mezi soukromě hospodařícími sedláky stále populárnější formou odbytu kvalitní suroviny. Na to reaguje i brožurka, kterou vydal Státní zemědělský intervenční fond ve spolupráci s Celostátní sítí pro venkov. Snahou autorů nové publikace je nabídnout čtenářům praktickou a přehlednou formou základní informace pro odbyt masa včetně příkladů z praxe a praktických zkušeností zemědělců, kteří se již cestou vlastního zpracování a odbytu vydali. Brožurka je volně ke stažení prostřednictvím odkazu níže.

 

 

Zdroj: ČSCHMS

Zdroj: MZe
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Slintavka a kulhavka - aktuální informace

26.3.2025

Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

28.04.
Počasí na den 28.04.
6°C / 17°C

29.04.
Počasí na den 29.04.
7°C / 18°C

30.04.
Počasí na den 30.04.
10°C / 22°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A