GC ÚPRAVY® Start – nová možnost pro menší zemědělce

30.5.2007

V evidenci půdy budete mít přehled o všech činnostech na blocích, ať už se jedná o hnojení, ochranu, setí, sklizeň či libovolnou jinou činnost. Součástí je také sledování aplikace dusíku na půdní bloky dle dotačních titulů.

Evidence zvířat obsahuje registr zvířat (jednotný pro skot, ovce, kozy i koně), který je přehledně rozčleněn dle hospodářství, druhů, kategorií, stád a stájí a naplnit jej lze hromadně pomocí importu. K evidenci pastvy a pastevních výkalů slouží pastevní deník, kde lze k jeho vyplnění použít několik hromadných operací. Hromadně lze zpracovat i evidenci léčení a přiřadit tak například vakcínu celému stádu či stáji nebo jen vybraným zvířatům. Jednotlivým stádům lze přiřadit různé managementy a sledovat intenzity pastvy.

Součástí programu je jednoduchý sklad, kde lze evidovat nákupy, prodeje, produkci či spotřebu libovolných produktů, krmiv a pod. Pro ekologické zemědělce jsou kromě všech povinných výstupů připraveny tiskové sestavy pro kontrolu KEZ.

Program není nijak omezen na počet VDJ nebo rozlohu. Samozřejmostí je technická podpora na rok zdarma, takže budete na všechny legislativní změny vždy včas připraveni a budete mít k dispozici službu hot-line. Díky výukovému programu nastartujete GC ÚPRAVY® Start okamžitě a bez složitého procházení nápovědy. GC ÚPRAVY® Start opravdu není program u kterého strávíte více času než na poli. Přesvědčte se sami a stáhněte si zdarma demoverzi na stránkách www.geocentrum.cz/gcustart.

Zdroj: redakce
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

16.05.2024 - Zahájení výstavy "Klimatická změna a zemědělství pohledem místních aktérů"

6.5.2024

Výstava, jejíž vernisáž se uskuteční 16. května ve 14 hodin ve vestibulu Krajského úřadu Libereckého kraje. Potrvá do 30. května.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

07.05.
Počasí na den 07.05.
9°C / 15°C

08.05.
Počasí na den 08.05.
8°C / 16°C

09.05.
Počasí na den 09.05.
6°C / 18°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A