Prováděcí vyhlášky k zákonu o potravinách - komoditní požadavky
16.7.2009
| V | Komoditní požadavky – prováděcí vyhlášky | |||
| Pořadí v souboru | Základní předpis | Název | Změny  | Zrušené předpisy | 
|  | Číselné označení  + účinnost od  + (citace Sb. zák.) + gesce (MZe/MZ) |  | Číselné označení  + účinnost od … + (citace Sb. zák.) | Číselné označení | 
| V-1 | (vč.příloh 1,4,5,7, 10) 1. 10. 2001 (Sb. zák. 2001, č. 126) MZe | Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro maso, masné výrobky, ryby, ostatní vodní živočichy a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich | 264/2003 Sb. 1. 9. 2003 (Sb. zák. 2003, č. 89) 169/2009 Sb. 1. 7. 2009 (Sb. zák. 2009, č. 51) | 327/1997 Sb. 89/2000 Sb. | 
| V-2 | (odkazy na přílohy 1-6 ve Sbírce)1. 5. 2004 (Sb. zák. 2004, č. 64) MZe | Vyhláška o způsobu provádění klasifikace jatečně upravených těl jatečných zvířat a podmínkách vydávání osvědčení o odborné způsobilosti fyzických osob k této činnosti | 324/2005 Sb. 1. 9. 2005 (Sb. zák. 2005, č. 115) | 112/2001 Sb. 354/2001 Sb. | 
| V-3 | (vč.příloh 1–7, 11–13) 1. 7. 2003 (Sb. zák. 2003, č. 32) MZe | Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro mléko a mléčné výrobky, mražené krémy a jedlé tuky a oleje | 124/2004 Sb. 1. 5. 2004 (Sb. zák. 2004, č. 40) 78/2005 Sb. (Sb. zák. 2005, č. 21) 370/2008 Sb. 7. 10. 2008 (Sb.zák.2008, č. 118) | 328/1997 Sb. 47/1999 Sb. 90/2000 Sb. 390/2001 Sb. | 
| V-4 | (vč.příloh 1-9)1. 4. 1998 (Sb. zák. 1997, č. 110) MZe | Vyhláška, kterou stanoví požadavky pro škrob a výrobky ze škrobu, luštěniny a olejnatá semena | 418/2000 Sb. 1. 1. 2001 (Sb. zák. 2000, č. 116) | – | 
| V-5 | (vč.příloh 1-9)1. 4. 1998 (Sb. zák. 1997, č. 110) MZe | Vyhláška,kterou stanoví požadavky pro čaj, kávu a kávoviny | 91/2000 Sb. 1. 9. 2000 (Sb. zák. 2000, č. 30) 78/2003 Sb. 1. 7. 2003 (Sb. zák. 2003, č. 32) | – | 
| V-6 | (vč.příloh 1,5-9)1. 4. 1998 (Sb. zák. 1997, č. 110) MZe | Vyhláška, kterou stanoví požadavky pro koření, jedlou sůl, dehydratované výrobky a ochucovadla a hořčici | 419/2000 Sb. 1. 1. 2001 (Sb. zák. 2000, č. 116) | _ | 
| V-7 | (Přílohy 1-16) 1. 5. 2004 (Sb. zák. 2003, č. 59) MZe | Vyhláška, kterou se stanoví požadavky pro čerstvé ovoce a čerstvou zeleninu, zpracované ovoce a zpracovanou zeleninu, suché skořápkové plody, houby, brambory a výrobky z nich, jakož i další způsoby jejich označování | 650/2004 Sb. 22. 12. 2004 (Sb. zák. 2004 č. 222) | 332/1997 Sb. 92/2000 Sb. | 
| V-8 | (vč.příloh 1-13)1. 4. 1998 (Sb. zák. 1997, č. 111) MZe | Vyhláška, pro mlýnské obilné výrobky, těstoviny, pekařské výrobky a cukrářské výrobky a těsta | 93/2000 Sb. 1. 9. 2000 (Sb. zák. 2000, č. 30) 268/2006 Sb. 1.7.2006 (Sb. zák. 2006, s. 85) | – | 
| V-9 | (vč.příloh 1-10)1. 5. 2004 (Sb. zák. 2003, č. 32) MZe | Vyhláška,kterou se stanoví požadavky pro přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakaový prášek a směsi kakaa s cukrem, čokoládu a čokoládové bonbony | 43/2005 Sb. 1. 2. 2005 (Sb. zák. 2005, č.10) MZe | 334/1997 Sb. 94/2000 Sb. | 
| V-10 | (vč. příloh 1,2,2a,3,4,6,7, 7a, 8-12) 1. 4. 1998 (Sb. zák. 1997, č. 111) MZe | Vyhláška, kterou stanoví požadavky pro nealkoholické nápoje a koncentráty k přípravě nealkoholických nápojů, ovocná vína, ostatní vína a medovinu, pivo, konzumní líh, lihoviny a ostatní alkoholické nápoje, kvasný ocet a droždí | 45/2000 Sb. 1. 4. 2000  (Sb. zák. 2000, č. 16) 57/2003 Sb. 1. 1. 2004  (Sb. zák. 2003, č. 21) 289/2004 Sb. 12. 7. 2004 (Sb. zák. 2004, č. 94) | – | 
| V-11 | (Přílohy 1-8 ve Sbírce) 28. 4. 2004 MZe | Vyhláška o požadavcích na jakost a zdravotní nezávadnost balených vod a o způsobu jejich úpravy | 404/2006 Sb. 16.8.2006 | 292/1997 Sb. 241/1998 Sb. 465/2000 Sb. | 
Regionální potravina

Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko

Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
29.10.
4°C / 10°C
30.10.
5°C / 13°C
31.10.
2°C / 14°C
 
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A
 
        

