Pomoc se zaváděním principů HACCP v prodejnách masa a uzenin

28.9.2005

Jako součást iniciativy poskytuje FSAI informační materiál o systémech managementu bezpečnosti potravin, který má napomoci tomuto sektoru potravinářského průmyslu v jejich přijímání. Kampaň je zvláště  zaměřena na vysoce rizikové řezníky, tj. ty, kteří prodávají masné výrobky k přímé konzumaci a současně syrové masné výrobky. Cílem je dosáhnout 100% shody s požadavky HACCP v tomto typu prodejen.

 

Informační balíček o HACCP, který poskytuje FSAI prodejnám masa a masných výrobků

 

Zdroj: AgroNavigator
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

7. 12. 2022 - Seminář Využití fotovoltaiky v zemědělských podnicích

22.11.2022

Zveme Vás na seminář, který se uskuteční ve středu 7. prosince v budově Krajského úřadu Libereckého kraje.

» více

30. 11. 2022 - Setkání chovatelů Roprachtice 2022

10.11.2022

V ZD Roprachtice od 10:00 proběhne setkání chovatelů

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

30.11.
Počasí na den 30.11.
0°C / 3°C

01.12.
Počasí na den 01.12.
-1°C / 3°C

02.12.
Počasí na den 02.12.
-1°C / 2°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A