Pomoc se zaváděním principů HACCP v prodejnách masa a uzenin

28.9.2005

Jako součást iniciativy poskytuje FSAI informační materiál o systémech managementu bezpečnosti potravin, který má napomoci tomuto sektoru potravinářského průmyslu v jejich přijímání. Kampaň je zvláště  zaměřena na vysoce rizikové řezníky, tj. ty, kteří prodávají masné výrobky k přímé konzumaci a současně syrové masné výrobky. Cílem je dosáhnout 100% shody s požadavky HACCP v tomto typu prodejen.

 

Informační balíček o HACCP, který poskytuje FSAI prodejnám masa a masných výrobků

 

Zdroj: AgroNavigator
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

28. 11. 2023 - seminář Zhodnocení agrotechnických postupů v ročníku 2022-23 a udržitelnost systémů hospodaření na půdě v příštích letech

16.11.2023

Tradiční, semináře, které ještě v tomto roce pořádáme, a to v úterý 28. listopadu v Praze a ve středu 6. prosince v Janovicích u Polné (namísto tradičního Lukavce)

» více

21.11. – 30.11. 2023 - seminář DNY PRECIZNÍHO ZEMĚDĚLSTVÍ 2023: telematika, automatizace a robotika v zemědělské praxi

16.11.2023

Ve dnech 21.11. – 30.11. 2023 probíhají v jednotlivých regionech ČR „Dny precizního zemědělství 2023“. Obsahem je letos robotika, telematika a dodržování legislativních pravidel v agronomické evidenci. Účast na semináři je bezplatná.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

04.12.
Počasí na den 04.12.
-8°C / -4°C

05.12.
Počasí na den 05.12.
-5°C / -2°C

06.12.
Počasí na den 06.12.
-4°C / 0°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A