Pomoc se zaváděním principů HACCP v prodejnách masa a uzenin

28.9.2005

Jako součást iniciativy poskytuje FSAI informační materiál o systémech managementu bezpečnosti potravin, který má napomoci tomuto sektoru potravinářského průmyslu v jejich přijímání. Kampaň je zvláště  zaměřena na vysoce rizikové řezníky, tj. ty, kteří prodávají masné výrobky k přímé konzumaci a současně syrové masné výrobky. Cílem je dosáhnout 100% shody s požadavky HACCP v tomto typu prodejen.

 

Informační balíček o HACCP, který poskytuje FSAI prodejnám masa a masných výrobků

 

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

26.09.
Počasí na den 26.09.
11°C / 24°C

27.09.
Počasí na den 27.09.
11°C / 20°C

28.09.
Počasí na den 28.09.
10°C / 19°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A