Pomoc se zaváděním principů HACCP v prodejnách masa a uzenin

28.9.2005

Jako součást iniciativy poskytuje FSAI informační materiál o systémech managementu bezpečnosti potravin, který má napomoci tomuto sektoru potravinářského průmyslu v jejich přijímání. Kampaň je zvláště  zaměřena na vysoce rizikové řezníky, tj. ty, kteří prodávají masné výrobky k přímé konzumaci a současně syrové masné výrobky. Cílem je dosáhnout 100% shody s požadavky HACCP v tomto typu prodejen.

 

Informační balíček o HACCP, který poskytuje FSAI prodejnám masa a masných výrobků

 

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Prodej brambor - odrůda Antonie

19.11.2020

ÚKZÚZ Chrastava prodává brambory odrůda Antonie. Cena 10 Kč /kg

» více

Platnost osvědčení o odborné způsobilosti po dobu trvání krizového opatření v rámci vyhlášeného nouzového stavu

1.10.2020

sděluje tímto ÚKZÚZ přístup k platnostem osvědčení o odborné způsobilosti pro nakládání s přípravky na ochranu rostlin.

» více

Materiál na roušky

1.10.2020

Materiál je již nastříhaný -rozměr obdélníkui 27x 42 cm, a připravený k ušití dvojité kapsy více zde

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

18.01.
Počasí na den 18.01.
-4°C / -2°C

19.01.
Počasí na den 19.01.
0°C / 1°C

20.01.
Počasí na den 20.01.
1°C / 4°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A