Nová webová stránka pro otázky viskozity a textury
24.4.2006
Společnost Brookfield Engineering Laboratories, Inc., přední světový výrobce viskozimetrů a rheometrů, představila novou informační webovou stránku www.FoodViscosity.com, která je věnována otázkám viskozity potravin a problémům analýzy textury. Stránka je určena především odborným pracovníkům v oblasti viskozity a textury, a umožňuje diskuse s odborníky z praxe, on-line technické semináře, interview, poskytuje možnosti výuky a školení, umožňuje získávání technických informací a vědeckých článků publikovaných v odborných časopisech atd. Rovněž je možno získat bezplatnou kopii nového katalogu firmy s kompletním sortimentem viskozimetrů a rheometrů společnosti Brookfield.
Food Australia, 58, 2006, č. 4, s. 157
Zdroj: ÚZPI
Autor: redakce APIC
Regionální potravina

Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko

Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Tento projekt je podporován


Novinky
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
» více
Sledujte TV APIC

Počasí
28.04.

6°C / 17°C
29.04.

7°C / 18°C
30.04.

10°C / 22°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A