Zpracovatelé
Vzdělávací kurz "Strategie výroby krmiv a jejich optimální využití v rámci podniku
1.11.2013, redakce APIC
pořádané od listopadu 2013 do února 2014
Vzdělávací kurzy "Portál FARMÁŘ pro chovatele"
1.11.2013, redakce APIC
pořádané od listopadu 2013 do února 2014
Využití biomasy a ochrana ovzduší
26.4.2010, redakce APIC
seminář pořádaný německými kolegy v Žitavě
Porážka a zpracování masa a masných výrobků v ekologickém zemědělství
11.5.2009, redakce APIC
Seminář spojený s praktickou ukázkou faremní porážky.
Jak na porážku a zpracování masa na ekologické farmě?
6.4.2009, redakce APIC
Bioinstitut, o.p.s. s týmem odborníků z praxe vydává novou metodickou příručku
Kurzy domácího zpracování mléka 2009
6.4.2009, redakce APIC
ROSA organizuje kurzy zaměřené na praktické vyzkoušení postupů výroby sýrů.
Nedostatky v omračování zvířat
6.11.2008, redakce APIC
Správně interpretované klinické podmínky při omračování a vykrvení zvířat.
Úprava struktur svaloviny masa
30.9.2008, redakce APIC
Hydrokoloidy a sójové bílkoviny poskytují nová řešení při vývoji nových, na zdraví orientovaných, receptur.
Drůbež bez mikroorganismů
23.12.2007, Vladimíra Pachlová
Omezování výskytu nežádoucích mikroorganismů u chované drůbeže v Nizozemsku.
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
10. 6. 2023 - Setkání chovatelů poštovních holubů a včelařů
23.5.2023
Zveme vás na Setkání chovatelů poštovních holubů a včelařů, které se koná 10. 6. 2023 od 14:00 v táborové základně č.p. 1977 v Jindřichovicích pod Smrkem
26.5.2023 - Chovatelský den v Roprachticích
23.5.2023
Akce určena pro širokou veřejnost zahájení v 10:00 v Roprachticích
Dotazníkového šetření - příprava Programového rámce Strategického plánu SZP na období 2023–2027
5.5.2023
Odkaz na dotazník k přípravě PR SZP:
Počasí
02.06.
9°C / 23°C
03.06.
8°C / 20°C
04.06.
8°C / 22°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A