Publikační činnost EFSA
            1.6.2006
            
            
            
Publikační činnost Evropského úřadu pro bezpečnost potravin (EFSA) patří k významným aktivitám EFSA, neboť prostřednictvím publikovaných dokumentů se zviditelňuje činnost tohoto orgánu. Počet vědeckých publikací na aktuální téma se trvale zvyšuje, přičemž přístup k nim je snadný.
 
Publikace EFSDA se dělí na dvě skupiny:
* korporativní (statutární),
* vědecké.
 
Statutární publikace
– výroční zprávy EFSA (zpráva za rok 2004) a souhrn, – zpravodaj EFSA, 
– propagační materiály: EFSA “factsheety” (letáčky) a brožura (struktura EFSA, vědecké práce a komunikace EFSA).  
 
Vědecké publikace
– vědecká kolokvia EFSA,
– zprávy o zoonózách,
– GM organismy,
– dietetické produkty a alergie.
            
Zdroj: uzpi
            Autor: redakce APIC
             
          
          
          
            
            
            
            
            
              Regionální potravina
              
              Projekt Ministerstva zemědělství
             
            
            
            
              Krajské informační středisko
              
              Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
              Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
             
            
            
            
              Tento projekt je podporován
              
              
             
            
            
           
          
          
          
            
            
              Novinky
              
                
                26.3.2025
                Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
                » více
               
             
            
            
            
              Sledujte TV APIC
              
             
            
            
            
              Počasí
              29.10.

4°C / 10°C
              30.10.

5°C / 13°C
              31.10.

2°C / 14°C
             
            
            
            
               
              Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A