Revoluční nástroj webKUMP, to (jen tak) nikdo nemá!

6.6.2008

Jedná se o aplikaci, kterou zkráceně nazýváme webKUMP, nebo-li "kontrola užitkovosti masného skotu on-line". Tato služba umožňuje on-line přístup k datům z kontroly užitkovosti, které v rámci vašeho chovu a vašich stájí vedeme.

Pomocí různých filtrovacích a vyhledávacích kritérií si sami budete moci zpracovávat nejenom základní sestavy, na které zvyklí od svého inspektora, ale také další rozšířené výstupy, které si můžete dle vlastních požadavků vytvářet a následně s pomocí exportů hlouběji analyzovat. Díky tomu budete mít kdykoliv komplexní přehled o vašem stádě v aktuálním čase, ale rovněž historicky.

K získání lepšího přehledu o tom, jaké funkce a služby webKUMP nabízí, máte možnost se podívat do plně funkční demoverze. Na skutečných datech si můžete ověřit všechny funkce, které aplikace webKUMP nabízí a teprve potom se rozhodnout, zda je tato služba pro vás zajímavá a zda máte zájem si ji objednat. Nemusíte tak kupovat "zajíce v pytli"!

A jak na to? Ve vašem webovém prohlížeči zadejte adresu www.kump.cschms.cz a jako uživatelské jméno a heslo zadejte v obou případech "demo".

Věříme, že s novou službou budete spokojeni a že vám přinese komfortnější, efektivnější a rychlejší práci s vašimi daty. Aplikace webKUMP je koncipována jako živý nástroj, který se bude dále vyvíjet, rozšiřovat a zlepšovat své funkce tak, aby maximálně reflektovala vaše potřeby. Očekáváme proto vaše podněty na doplnění či zlepšení funkčnosti. Vaše náměty budeme pečlivě analyzovat a do aplikace postupně zapracovávat. Ale nyní již dost psaní a čtení a hurá do toho – www.kump.cschms.cz .

Neváhejte a požádejte si o přístupové jméno a heslo ještě dnes. Informace jak na to a smlouvu najdete ZDE!
Zdroj: ČSCHMS
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

04.05.
Počasí na den 04.05.
10°C / 20°C

05.05.
Počasí na den 05.05.
10°C / 21°C

06.05.
Počasí na den 06.05.
10°C / 20°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A