Příručka pro provozovatele potravinářských podniků

24.2.2010

MZe – Informační centrum bezpečnosti potravin vydalo pod názvem “Příručka pro provozovatele potravinářských podniků” publikaci (viz příloha), která obsahuje úplná znění základních legislativních předpisů souvisejících s výrobou potravin: nařízení (ES), zákon č. 110/1997 Sb. a vybrané vyhlášky k tomuto zákonu. Vedle vlastních legislativních předpisů publikace obsahuje řadu návodů Evropské komise, které napomáhají výkladu některých předpisů.
 
 
Zdroj: MZe
Publikaci v tištěné podobě si lze objednat u pana Deutsche, e-mail: olaf.deutsch@mze.cz.
 
Zdroj: Agronavigáror,
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Slintavka a kulhavka - aktuální informace

26.3.2025

Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

14.06.
Počasí na den 14.06.
12°C / 25°C

15.06.
Počasí na den 15.06.
14°C / 28°C

16.06.
Počasí na den 16.06.
14°C / 25°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A