Seminář: Jak se orientovat v kvalitě masných výrobků

15.11.2010

Pozvánka


Úvod:    

Popis skupin masných výrobků dle národních předpisů ČR

Hlavní část:

Co spotřebiteli prozradí etiketa balených a zabalených masných  výrobků?

Jak získat informace o nebalených masných výrobcích?

Co se rozumí masem při výrobě a označování masných výrobků?

Vybrané masné výrobky – požadavky stanovené národními předpisy ČR

Chráněná označením původu, Chráněná zeměpisná označení a Zaručené tradiční speciality.

Závěr přednášky a diskuse k dotčeným tématům.

Zdroj: Agronavigator
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Slintavka a kulhavka - aktuální informace

26.3.2025

Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

28.04.
Počasí na den 28.04.
6°C / 17°C

29.04.
Počasí na den 29.04.
7°C / 18°C

30.04.
Počasí na den 30.04.
10°C / 22°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A