Seminář: Jak se orientovat v kvalitě masných výrobků
15.11.2010
Úvod:    
Popis skupin masných výrobků dle národních předpisů ČR
Hlavní část:
Co spotřebiteli prozradí etiketa balených a zabalených masných  výrobků?
Jak získat informace o nebalených masných výrobcích?
Co se rozumí masem při výrobě a označování masných výrobků?
Vybrané masné výrobky – požadavky stanovené národními předpisy ČR
Chráněná označením původu, Chráněná zeměpisná označení a Zaručené tradiční speciality.
Závěr přednášky a diskuse k dotčeným tématům.
Regionální potravina

Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko

Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
29.10.
4°C / 10°C
30.10.
5°C / 13°C
31.10.
2°C / 14°C
 
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A
 
        

